środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SKRADZIONA SUCZKA !

PILNE !!! ZOSTAŁ SKRADZIONY PIESEK !!! PILNE
PROSZE O UDOSTĘPNIANIE ! SUCZKA MOŻE BYĆ WSZEDZIE !!!
10 lipca około 11 została skradziona suczka - reaguje na imię MEGI !!
suczkę ostatni raz widziano w piątek na ulicy kazańskiej z niską blondynką !!
SUCZKA MIAŁA NA SOBIE CZARNĄ OBROŻĘ Z BIAŁYM ODBLASKIEM !
PRZY OBROŻY PRZYWIESZKA - ŁAPKA !!
( prawdopodobnie obroża została zmieniona , dzieci które widziały sprawczynię z psem mówią że obroże wyrzuciła )
KTOKOLWIEK WIDZIAŁ SUCZKĘ PROSZONY JEST O KONTAKT :514764375

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11220075_481668518678678_3038890186296349396_n.jpg?oh=87a427549f7491c9eeebd9a8f8bf5ecb&oe=56120008

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11698522_481668535345343_6708229275930494503_n.jpg?oh=4550d6b0dc0e554820e90a9ce792093d&oe=561D6F8B

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11707590_481668522012011_975301040133695841_n.jpg?oh=a15a6048b4a7c8f0e1008e53206629c2&oe=56562DFF

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SKRADZIONA SUCZKA !

a gdzie ty wtedy bylas?

ojojojojoj

stefannowak

to o co z tym chodzi? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=876181085807299&set=p.876181085807299&type=1&theater

:) :) :)
:) :)
:)

Znalazłaś psa? Gdzie ci zginął? Przysiaglabym że widziałam psa na smyczy prowadziła go starsza para. Pies był identyczny jak na zdjęciu taki mały do łydki sięgał

Psa niestety nie znalazłam ! Po całej Łomży porozwieszane sa ogłoszenia sprawa zgłoszona na policję jednak wiadomo jak z policja bywa nikt nie bedzie jeździł i szukał psa ...dziewczyna która ukradła psa jest znana ! Przyznała sie ze psa wziela jednak twierdzi Żr jej ktos go ukradł wczoraj wyszło na jaw jednak ze psami handluje !!! Spaniele yorki ! Ludzie pilnujcie swoich psów ! Dziewczyna kradnie psy , zgłasza sie na każde ogłoszenie typu oddam psa - rasowego a nie mija dzien a oba go sprzedaje !!

@panda19833 jesli wiesz w jakiej okolicy widziałeś mojego psa prosze napisz tu lub podaje r kontaktowy 514764375 ! Piw został komuś sprzedany i ma go ktos zapewne nie świadom całej sytuacji . Ludzie na Chopina mówią ze suczkę widzieli w sobotę prowadzona na smyczy ...

@bless pytasz o co z tum chodzi ? Otóż cała sprawa wyglada tak : jakiś facet wszedł do pukania do domu suczka wybiegła na klatkę i zapalały ja dzieci po 11-12 lat dzieci dodały ogłoszenie nie świadomie i zgłosiła sie owa właścicielka \" naopowiadala dzieciom jak to jest psa właścicielka jak to pies lubi szyszki , i ze zapomniała dokumentów na psa ale ma wszystko w domu , pies ufny cieszy sie do każdego wiec i do niej sie ucieszył dzieci psa oddały panienka psa sprzedała .

Psa o którym pisałam wyżej widziałam przy poczcie na słowackiego. Ludzie prowadzili na smyczy wzdłuż bloku słowackiego 6 od strony balkonów. Możliwe że gdzieś tam mieszkają.

Dziękuje bardzo za informacje !!!

Nie bardzo moge skapować jak to ukradli tego pieska.Wszedł facet? pies wybiegł?Masakra.Ja też mam pieska i jakoś nie wyobrażam sobie jak by ktoś mógł mi go ukraść.Jeszcze do tego prawie że z domu :)

Pare dni temu widzialam ogloszenia na FB ze ktos znalazl to suczke tutaj jest numer : 535843554 ktory byl tam podany nawet jezeli oddali juz suczke komus to napewno maja jakis kontakt do tej osoby

I co tam znalazłaś psa?

znalazła

A skąd wiesz? Sama by napisała jak by znalazła skoro tylu ludzi się zaangażowalo w pomoc

pieska znalazlam!! dziekuje bardzo za informacjew pieska od zlodzieja kupili ludzie na slowadzkiego :) pies wrocil do domu ma sie dobrze

Mówiłam że na działki na słowackiego weszli i jak się na nich patrzyłam to miałam wrażenie że jakoś tak się zmieszali. Nawet chciał zapytać skąd mają psa ale głupio mi było. Ze tez się nie bali sprzedawać psa w tym samym mieście w którym go kupili

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org