środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wycieczka na Białoruś

Chciałbym pojechac samochodem z Lomzy do Minska. Czy ktoś może mi coś napisać na ten temat. Jaka trasa przez Białoruś, ceny paliw, bezpieczeństwo, ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wycieczka na Białoruś

Tamoj to zadnem innem samochłodem nie dojadziesz jak nie wartburgiem 1.3 moj woj tamoj tam jechol rok temu to benzena tanio bylo jak barszcz kurde a tu o u nos po 4.40 juz je kurde ;-/

Ciekawy temat ,na Białorusi nigdy nie byłem ale bym się przejechał .Kiedyś byłem w Rosji w Moskwie i byłem zaskoczony cenami,za mieszkanie na miesiąc wynajęcia typowej kawalerki to koszt: 1miesiąc to 1rok albo i dłużej w Łomży ."Pawel0615 "Białoruś to nie dziki zachód obawiam się że zamocno ogladasz Tv,napewno są regiony biedne ale bez przesady lata 90 się skończyły ,np:Rosja to nie ten kraj co był kiedyś jak sprzedawali na rynkach w Polsce.Pozdrawiam.

goldman - ten pawel to pewnie kolejny prowokator po prawdomuwnym i innych pajacach ;]

mysle ,że duzo dowiesz sie tutaj http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15852--------kresy IIRP , ja także jestem zainteresowana , o ile się zorientowalam to przedstawia się to tak jak nas na zachodzie ,że "niedzwiedzie chodzą po ulicach".Wg. mnie jest problem z zameldowaniem , z zaproszeniem i z opłata za kazdy dzien pobytu-----ale skad my to znamy?))))))))

bagrmosen

Bylem tam dosc dawno, ale z tego co pamietam to ceny sa w miare tanie, dziewczyny ladne, a celnicy i inne sluzby starsznie zkorumpowane i za wszystko chca lapowki.

Idea warta krwi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org