Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Help GSM |
Kategorycznie nie polecam serwisu Help Gsm, znajdującego się na ulicy Aleja Legionów 52 w Łomży. Niemiła i nieprofesjonalna obsługa, brak kontaktu z klientem, a także niekompetencja ze strony serwisanta. Nie polecam , ponieważ można stracić telefon na kilka miesięcy i po upływie tak długiego czasu może okazać się, że telefon nie został naprawiony i leży, kurząc się na półkach serwisu. Obsługa nie raczy powiadomić klienta o swojej bezradności, tłumacząc, że to klient powinien sam dowiadywać się o swój telefon, po mimo wcześniejszych zapewnień o kontakcie ze strony serwisu. Nie polecam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Help GSM |
Jesli chodzi o serwis Help GSM polecam jak najbardziej profesjonalna i bardzo miła obsługa dużo razy naprawiali mi telefon i bez jakich kolwiek problemów a jesli ty szukasz problemu którego sam nie dopilnowałeś to twój problem ..POLECAM
|
|
ja korzystalem z ich uslug kilka razy i plecam
|
|
ja również polecam. Zawsze miła obsługa i doskonały kontakt z klientem.
|
|
Jak przedmówcy z pozytywnym opiniami ZDECYDOWANIE POLECAM
|
|
Marcel. Jeśli chcesz się zareklamować to uczyń to w dziale Ogłoszenia. Opinii help GSM takimi oszczerstwami nie osłabisz. Bierz się do roboty i sam wyrób sobie markę. Pozdrawiam
|
|
Zapewne podpadł serwisantowi. Znając życie pewnie chciał od ręki cwaniaczek :D.
|
|
po co naprawiać stare telefony po kilka razy nie lepiej kupić dobry/nowy ? i nic nie naprawiać? kupicie stary telefon i naprawiacie po kilka razy i sumka sie zbiera taka co można do nowego dołożyć i mieć spokoj na dwa lata minimum
|
|
Ja również polecam. A jeśli tam obsługa jest nie miła, to jak twoim zdaniem wygląda miła obsługa ???
|
|
Dziś zaszedłem z pytaniem... pani poprosiła o chwilkę (spisywała dane) nie tak jak w innych sklepach/serwisach. Czekasz czekasz i może łaskawie kiedyś ktoś zapyta czy coś potrzeba. Tu zostałem poproszony o chwilkę (dosłownie może 25sekund). Podoba mi się takie podejście :) Jak dla mnie na PLUS !
|
|
Nie wiem jak w przypadku autora tematu ale serwisy u nas tak działają. Nabiorą sprzętu do naprawy a później czasu nie starcza żeby ogarnąć temat. Z drugiej strony sprzęt kilka miesięcy w serwisie?? Po max. 2 tyg. zachodzisz i jak nie naprawiony to zabierasz i szukasz innej firmy...
|
|
Ja też polecam Help GSM. Mi sympatyczny chłopak naprawił telefon w parę dni i nie zdarł kasy. Zostałam powiadomiona SMSem, że telefon można odebrać. O nic nie musiałam się martwić. Pełen profesjonalizm.
|
|
won z reklamą.
|
|
Ja też polecam HELP GSM. W moim telefonie coś nie łączyła ładowarka i nie wiedziałam czy to wina ładowarki czy gniazda w telefonie. Telefon zostawiłam na jeden dzień, sprawdzili go, przeczyścili i udowodnili w sklepie na swojej ładowarce, że z telefonem jest wszystko ok. I zrobili to za darmo! Nie jeden za obejrzenie i nic nie zrobienie bierze kasę....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |