sobota, 01 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Help GSM

Kategorycznie nie polecam serwisu Help Gsm, znajdującego się na ulicy Aleja Legionów 52 w Łomży. Niemiła i nieprofesjonalna obsługa, brak kontaktu z klientem, a także niekompetencja ze strony serwisanta. Nie polecam , ponieważ można stracić telefon na kilka miesięcy i po upływie tak długiego czasu może okazać się, że telefon nie został naprawiony i leży, kurząc się na półkach serwisu. Obsługa nie raczy powiadomić klienta o swojej bezradności, tłumacząc, że to klient powinien sam dowiadywać się o swój telefon, po mimo wcześniejszych zapewnień o kontakcie ze strony serwisu. Nie polecam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Help GSM

Jesli chodzi o serwis Help GSM polecam jak najbardziej profesjonalna i bardzo miła obsługa dużo razy naprawiali mi telefon i bez jakich kolwiek problemów a jesli ty szukasz problemu którego sam nie dopilnowałeś to twój problem ..POLECAM

ja korzystalem z ich uslug kilka razy i plecam

ja również polecam. Zawsze miła obsługa i doskonały kontakt z klientem.

Jak przedmówcy z pozytywnym opiniami ZDECYDOWANIE POLECAM

Marcel. Jeśli chcesz się zareklamować to uczyń to w dziale Ogłoszenia. Opinii help GSM takimi oszczerstwami nie osłabisz. Bierz się do roboty i sam wyrób sobie markę. Pozdrawiam

Zapewne podpadł serwisantowi.
Znając życie pewnie chciał od ręki cwaniaczek :D.

po co naprawiać stare telefony po kilka razy nie lepiej kupić dobry/nowy ? i nic nie naprawiać? kupicie stary telefon i naprawiacie po kilka razy i sumka sie zbiera taka co można do nowego dołożyć i mieć spokoj na dwa lata minimum

Ja również polecam. A jeśli tam obsługa jest nie miła, to jak twoim zdaniem wygląda miła obsługa ???

Dziś zaszedłem z pytaniem... pani poprosiła o chwilkę (spisywała dane) nie tak jak w innych sklepach/serwisach. Czekasz czekasz i może łaskawie kiedyś ktoś zapyta czy coś potrzeba. Tu zostałem poproszony o chwilkę (dosłownie może 25sekund).

Podoba mi się takie podejście :) Jak dla mnie na PLUS !

Nie wiem jak w przypadku autora tematu ale serwisy u nas tak działają. Nabiorą sprzętu do naprawy a później czasu nie starcza żeby ogarnąć temat. Z drugiej strony sprzęt kilka miesięcy w serwisie?? Po max. 2 tyg. zachodzisz i jak nie naprawiony to zabierasz i szukasz innej firmy...

Ja też polecam Help GSM. Mi sympatyczny chłopak naprawił telefon w parę dni i nie zdarł kasy. Zostałam powiadomiona SMSem, że telefon można odebrać. O nic nie musiałam się martwić. Pełen profesjonalizm.

won z reklamą.

Ja też polecam HELP GSM. W moim telefonie coś nie łączyła ładowarka i nie wiedziałam czy to wina ładowarki czy gniazda w telefonie. Telefon zostawiłam na jeden dzień, sprawdzili go, przeczyścili i udowodnili w sklepie na swojej ładowarce, że z telefonem jest wszystko ok. I zrobili to za darmo! Nie jeden za obejrzenie i nic nie zrobienie bierze kasę....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org