środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gabinet cosmeo- oraz ogolnie kosmetyczki!

na wstepie nie krzyczcie ze temat kosmetyczek juz napewno byl...

mam pytanie czy ktos z was był w gabinecie na kazanskiej COSMEO? i czy polecacie go? chodzi mi o zabieg regeneracja twarzy i wszystko wokol tego... a jak nie ten to jaki gabinet byscie poleciły! z gory dziekuje!

ps. jesli polecacie jakis inny napiszcie odrazu adresy
dziekuje! :)

i jeszcze raz was prosze nie rzucajcie sie ze kiedys tam juz byl taki temat bo chodzi mi o najnowsze wiaodmosci a nie o gabinety sprzed 2 lat! :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gabinet cosmeo- oraz ogolnie kosmetyczki!

starają się lecz w intercosmetic jest lepiej

:)

tak polecam Ci, pani Ewa jest profesjonalistką

Ja niestety zawiodłam sie na tym salonie, chodziłam tam w miare regularnie jednak ostatnio zabieg zrobiony był bardzo niedbale, pani sie spieszyla bo juz miala następne klientki. A gdy poprosiłam o porade dotyczącą mojej skóry nie uzyskałam żadnej odpowiedzi tylko przytoczenie zabiegów które moge wykonać w tym salonie.

Ja mam podobne odczucia jak poprzedniczka. Zabiegi - duży wybór, ale robione tak "na szybko", z pominięciem drobnych elementów, np. masażu przy zabiegu pielęgnacyjnym twarzy (mimo, że w ofercie przy tym zabiegu jest wymieniony). Panie opowiadają, ile mają klientek i widać, że bardzo się do nich spieszą. To minus. Fajne są zaś karty stałego klienta. Lepszego salonu jeszcze nie znalazłam, ale od jakiegoś czasu myślę o zmianie z tego.

musze stwierdzic iz faktem ejst to ze Pani/e nie ujmuja w 100%tego co jest w danej ofercie.
bylaaeem na zabiegu twarzy i pani pominela wyraznie pewna rzecz-co w ofercie jasne napisane- to po co pisac takie bzdury-a nie wykonuje sie tego klientom ???
pani/. nie wdrozyla sie w moj problerm-skory- i nie wytlumaczyla co moge/musze zrobic itd
bede szukac lepszego salonu z bardziej wykwalifikowana kadra.
takie sa moje spostrzezenia z doswiad.

......................?!!!!!!!!

W takim razie to jestem ta zadowolona, paznokcie zrobione pięknie i profesjonalnie, przyjazna atmosfera . To, że panie mają dużo klientek to chyba dobrze, widocznie nie tylko ja jestem zadowolona. Na pytania odpowiadają konkretnie a poza tym są bezkonkurencyjne w ofercie usług. Dlatego polecam- zadowolona klientka!

malinova - mi nic, ale to co teraz moja koleżanka ma na twarzy po wizycie u pani ewuni.. masakra. teraz musi sie leczyc długo żeby wyglądać jakoś. to co piszę nie jest żaleniem się, tylko w ten sposób chcę przestrzec osoby wybierające sie tam. a kto jak zrobi - już nie moja sprawa.

Ja szczerze Polecam, byłam tam, przypatrywałam się od wewnątrz, zachowana pełna higiena, profesjonalizm, Pani Ewa ma dużą wiedzę , bo bez niej nie wykładała by w Szkołach Kosmetycznych. SZCZERZE POLECAM!

[...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.

hehe... jeśli chodzi o szkolenia to raczej nie w tej okolicy, należy się wybrać gdzieś znacznie dalej i dopiero wtedy możecie liczyć na solidną jakość. W większości przypadków na wspomnianą jakość nie ma co liczyć - to powinna być marka z dużym doświadczeniem.

A ja Was wszystki wyprowadzę z błędu bo na Kazańskiej nie ma Cosmeo tylko Cosmetica. A Cosmeo jest na Sybirakow!

To ja was wyprowadza z błędu - temat założony 5 lat temu.

Co to za różnica

I tak będziecie brzydkie ;-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org