wtorek, 01 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
glazurnik

szukam solidnego pana do ułożenia terakoty 35m.Niedrogo a dobrze.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: glazurnik

Nie drogo to po 25 zł. za metr, a dobrze to 40-60 za metr razem z fugowaniem. Płytki granitowe gr 2 cm. Rozmiar 45 x 45 cm. to nawet 80 zł. metr kwadratowy ułożenia. Więc musisz wybrać niedrogo albo dobrze.

pan Zbyszek solidnie 516047205

Pozdrawiam.

Dobry glazurnik za 1 metr ułożenia płytek bierze od 40-70 zł. z fugowaniem zależy od rodzaju płytek. W Łomży sprzedają badziew poza gatunkowy, a cena jak za I gatunek. Ja zrobiłem tak. Z glazurnikiem podjechałem do sklepu wybrać płytki.

Ogólnie to odsyłam do http://www.oferteo.pl/glazura-gres-terakota poszukaj sobie odpowiedniego działu, daj ogłoszenie i czekaj na zgłoszenia. My w ten sposób mieliśmy 3 ekipy do remontu i to dawało dość duże polec do negocjowania cen. Wiadomo, ze nikt za darmo nie przyjdzie robić, ale urwać 200 czy 300 zł jest bardzo dobre.

auto

chcę kupić Audi a4 w silniku 2,4benzyna 98 rocznik.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org