Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Maszynki do golenia Good Shave |
czy komuś z was przysłali darmowe maszynki zz firmy good shave ? trzeba jedynie zaplacic za wysylke 19.99 zl ... przesyłka przyszła ( otwarta)... opłaty nikt nie pobrał... adresat nie zamieszkuje w danym miejscu od kilku lat... koperta nie otwarta... jak można z tego zrezygnowac ? mial ktos z tymi oszustami do czynienia??? pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Maszynki do golenia Good Shave |
A co to za firma? Już sama nazwa wiele mówi...
|
|
Kolejni naciągacze było w tym tygodniu o tym w tv ale nie mogę tego odnaleźć, Tak to chyba leciało maszynka warta 90zl pokrywasz tylko koszty wysyłki 19.90 a później co miesiąc bulisz 50 zł:)))) http://www.google.pl/search?hl=pl&source=hp&q=maszynki+do+golenia+good+shave+opinie&gbv=2&oq=Maszynki+do+golenia+Good+Shave+&gs_l=heirloom-hp.1.0.0j0i30j0i8i30.2093.6640.0.9640.2.2.0.0.0.0.110.173.1j1.2.0...0.0...1c.bigDK3Z94jM
|
|
w jakim programie to bylo ??
|
|
do mnie też dzwoniła babka, nie mogłam jej zbyć więc się rozłączyła, za jakiś czas do znajomego dzwoniła... niby tylko 19,90 przesyłka, a koszty maszynki (80-90zł) oni pokrywają. Z tym, że po takiej cenie spodziewasz się, że to, np/ elektryczna, a to zwykła jednorazówka. Tyle, że dla faceta niebieska a dla kobiety różowa. A później co miesiąc ok 50 zł trzeba płacić..za niby jakieś ostrza czy coś. A jak z tego zrezygnować to nie wiem. Poszukaj na necie, na różnych forach, pełno tego. Mało brakowało i bym się nabrała, bo podała wszystkie moje dane, tak jakbym rzeczywiście wypełniała jakiś formularz ... ale podczas tego jej trajmolenia zdążyłam znaleźć forum i przeczytać, że to naciągacze :)
|
|
Jeżeli juz chcecie dobre maszynki polecamy http://www.flexifront.com/pl/ uzywamy tego od ponad dwóch lat .sami decydujecie o czasie dostarczenia My jesteśmy zadowoleni z tego produktu ...ale ile ludzi tyle zdań.
|
|
Tak? http://prawo.wieszjak.pl/forum/thread/15931,UWAGA-NA-DARMOWE-MASZYNKI-FIRMY-FLEXIFRONT-Courlux-INT-SA.htm,41 __________________________________________________________ Bądź miły dla osób, które mijasz wspinając się w górę po drabinie kariery. Spotkasz się z nimi, kiedy będziesz schodził.
|
|
gertex o tych naciągaczach było chyba mowa w programie Raport z Polski na regionalnej.
|
|
plum to bardzo ciekawe te forum .my jednak nie mamy zastrzezen co do tej firmy jak narazie .ale będziemy mieli juz te wpisy na uwadze ,że jednak są niezadowoleni klienci.
|
|
s.w.a.g a nie pamietasz w jakim dniu to bylo ? ktory odcinek?
|
|
do mnie też jakiś czas temu dzwonili w spr tych maszynek, ale ja nie chciałam bo ostrza do nich kupuje się u nich, nie sa dostępne w normalnym sklepie i to mnie zniechęciło...dobrze ze się nie dałam nabrać...
|
|
Poradziłbym sprawdzić sobie maszynki Shave Lab, korzystałeś z takich? To ogólnie dość świeża marka, ale już się zdążyła zadomowić w branży. Ja mam ich model Basic, moja żona też sobie maszynkę kupiła przez ich stronkę www.shave-lab.pl . Mają modele też typowo dla kobiet i dla kobiecych spraw ;-) Pozdro!
|
|
Ja bym żonie nie kupował, teraz są modne kobitki z brodą ;-)
|
|
Zadzwoń do nich i zrezygnuj, ja tak zrobiłem. 1 przesyłka 19.90, kolejna 19.90zł + 38zł, kolejna podobno jeszcze droższa. Przy rezygnacji zapisz godzinę, datę i dane osoby z którą cię połączą, a najlepiej nagraj rozmowę. Nie daj się skusić na rabaty itp. z uporem maniaka namawiają do pozostania. Co do samej maszynki to lepsze i ostrzejsze są jednorazówki z 2 ostrzami.
|
|
Która z pokazanych - [ur]http://www.sprzet-fryzjerski.pl/group/promocje-maszynek-fryzjerskich ? Bo jak rozumiem najlepiej od razu kupować maszynki pod profesjonalne zastosowanie, zgadza się?
|
|
kEmpa spadaj z tą badziejną reklamą
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |