poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Maszynki do golenia Good Shave

czy komuś z was przysłali darmowe maszynki zz firmy good shave ? trzeba jedynie zaplacic za wysylke 19.99 zl ... przesyłka przyszła ( otwarta)... opłaty nikt nie pobrał... adresat nie zamieszkuje w danym miejscu od kilku lat... koperta nie otwarta... jak można z tego zrezygnowac ? mial ktos z tymi oszustami do czynienia??? pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Maszynki do golenia Good Shave

A co to za firma? Już sama nazwa wiele mówi...

Kolejni naciągacze było w tym tygodniu o tym w tv ale nie mogę tego odnaleźć,
Tak to chyba leciało maszynka warta 90zl pokrywasz tylko koszty wysyłki 19.90 a później co miesiąc bulisz 50 zł:))))

http://www.google.pl/search?hl=pl&source=hp&q=maszynki+do+golenia+good+shave+opinie&gbv=2&oq=Maszynki+do+golenia+Good+Shave+&gs_l=heirloom-hp.1.0.0j0i30j0i8i30.2093.6640.0.9640.2.2.0.0.0.0.110.173.1j1.2.0...0.0...1c.bigDK3Z94jM

w jakim programie to bylo ??

do mnie też dzwoniła babka, nie mogłam jej zbyć więc się rozłączyła, za jakiś czas do znajomego dzwoniła... niby tylko 19,90 przesyłka, a koszty maszynki (80-90zł) oni pokrywają. Z tym, że po takiej cenie spodziewasz się, że to, np/ elektryczna, a to zwykła jednorazówka. Tyle, że dla faceta niebieska a dla kobiety różowa. A później co miesiąc ok 50 zł trzeba płacić..za niby jakieś ostrza czy coś. A jak z tego zrezygnować to nie wiem. Poszukaj na necie, na różnych forach, pełno tego. Mało brakowało i bym się nabrała, bo podała wszystkie moje dane, tak jakbym rzeczywiście wypełniała jakiś formularz ... ale podczas tego jej trajmolenia zdążyłam znaleźć forum i przeczytać, że to naciągacze :)

Jeżeli juz chcecie dobre maszynki polecamy http://www.flexifront.com/pl/ uzywamy tego od ponad dwóch lat .sami decydujecie o czasie dostarczenia My jesteśmy zadowoleni z tego produktu ...ale ile ludzi tyle zdań.

Tak?
http://prawo.wieszjak.pl/forum/thread/15931,UWAGA-NA-DARMOWE-MASZYNKI-FIRMY-FLEXIFRONT-Courlux-INT-SA.htm,41

gertex o tych naciągaczach było chyba mowa w programie Raport z Polski na regionalnej.

plum to bardzo ciekawe te forum .my jednak nie mamy zastrzezen co do tej firmy jak narazie .ale będziemy mieli juz te wpisy na uwadze ,że jednak są niezadowoleni klienci.

s.w.a.g a nie pamietasz w jakim dniu to bylo ? ktory odcinek?

do mnie też jakiś czas temu dzwonili w spr tych maszynek, ale ja nie chciałam bo ostrza do nich kupuje się u nich, nie sa dostępne w normalnym sklepie i to mnie zniechęciło...dobrze ze się nie dałam nabrać...

Poradziłbym sprawdzić sobie maszynki Shave Lab, korzystałeś z takich? To ogólnie dość świeża marka, ale już się zdążyła zadomowić w branży. Ja mam ich model Basic, moja żona też sobie maszynkę kupiła przez ich stronkę www.shave-lab.pl . Mają modele też typowo dla kobiet i dla kobiecych spraw ;-) Pozdro!

Ja bym żonie nie kupował, teraz są modne kobitki z brodą ;-)

Zadzwoń do nich i zrezygnuj, ja tak zrobiłem. 1 przesyłka 19.90, kolejna 19.90zł + 38zł, kolejna podobno jeszcze droższa.

Przy rezygnacji zapisz godzinę, datę i dane osoby z którą cię połączą, a najlepiej nagraj rozmowę.

Nie daj się skusić na rabaty itp. z uporem maniaka namawiają do pozostania.

Co do samej maszynki to lepsze i ostrzejsze są jednorazówki z 2 ostrzami.

Która z pokazanych - [ur]http://www.sprzet-fryzjerski.pl/group/promocje-maszynek-fryzjerskich ? Bo jak rozumiem najlepiej od razu kupować maszynki pod profesjonalne zastosowanie, zgadza się?

kEmpa spadaj z tą badziejną reklamą

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org