Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POMÓŻCIE MI !!!!! |
Pomóżcie mi znaleźć DOBRY ZESPÓŁ MUZYCZNY NA WESELE
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POMÓŻCIE MI !!!!! |
Zespół Muzyczny STUDIO BAND Zespół z Łomży. Grają muzykę wyłącznie na żywo! Skład 6 osobowy: 2 gitary, instrumenty klawiszowe, gitara basowa, perkusja, śpiew. Świetnie prowadzą oczepiny i inne zabawy z gośćmi. Ich repertuar jest szeroki. Grają niezapomniane polskie i zagraniczne szlagiery z lat 80, 90 oraz przeboje współczesne. Potrafią się znaleźć w każdej sytuacji. Dawid Tel. 0-604 151 881 oraz Artur: 0-606 753 164 oraz 0-509 950 350 Są naprawdę dobrzy elutkafajna
|
|
o zesz q***, no pare postow nizej dyskusja na ten sam temat... Ludzie czy to naprawde taki wielki problem zadbac troche o porzadek na forum zamiast burdel robic? Moze jeszcze zaczniemy z kazdej odpowiedzi robic nowy watek? Dopiero bedzie ubaw.
|
|
Polecam Orkę. Jak nie grają, to puszczają prawdziwą muzykę - dance :) Oczywiście w przerwach. Świetnie zabawiają gości i prowadzą oczepiny. Ja osobiście byłem nimi zachwycony, nie tak dawno zresztą. Jeśli chodzi o lokal, to tylko w Kisielnicy. Piękne widoki przy zachodzie słońca :) Niezapomniane wrażenia. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Dran, weź na wstrzymanie. Tatusiek się znalazł :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
tygrysku ja ci moge pomoc... pomoge przeprpwadzicv ci utylizacje twojego lewego jaja :) buahahaha a propo to glupota zakladac nowy temat .... nawet jak na ciebie...
|
|
graffit albo boss są nieżli naprawdę fajnie grają polecił mi ich właściciel hotelu w którym miałam zabawę weselna:)
|
|
cycq: "tygrysku ja ci moge pomoc... pomoge przeprpwadzicv ci utylizacje twojego lewego jaja" A jak Ty to chesz zrobić dziewczynie? Jestem bardzo ciekawy... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
chyba mu chodziło o lewy jajnik ???
|
|
POMÓŻCIE MI !!!!! |
siema! Ja na swoim weselu będę miała zespół "Grupa trzymająca władzę" jeden z członków zespołu pracuje w sklepie muzycznym " KAM-I" na ul. Dmowskiego. Polecam także zespół "Graffit" świetnie grają. Gorąco polecam!!! A tak poza tym wszystkiego najlepszego :D Pozdrawiam
|
|
a tygrysek to **** jest?? no nie... az tak tepej sraki to ja nie widzial ...buahahaha
|
|
A CO MYŚLICIE O ZESPOLE VABANK????
|
|
JA mysle ze oni to do dupy sa ... zwlaszcza do twojej !!! tygrysek ty siostra florka jestes??
|
|
Tygrysku sorki za off'a (jeżeli wiesz, co to znaczy): Tytuł wątku, jak często u Ciebie, jest do bani. Kiedyś założyłaś wątek pod znamiennym tytułem: "???????????????????" Moim zdaniem powinien brzmieć: "Szukam zespołu na wesele" etc. podobnie. Gdybym to ja był adminem - miałabyś zakaz DOŻYWOTNI pisania na tym forum, a tak no cóż, pozstaje mi tylko życzyć Ci dobrej nocy :) Pozdrawiam Przepraszam za off topic.
|
|
Ja moge pośpiewać za free byle żarcie dobre :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |