Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naprawa telefonu |
Gdzie najlepiej zanieść telefon do naprawy? Stawiam uszkodzone gniazdo ładowania, ewentualnie cały układ. Telefon upadł na ziemię i od tamtej pory nie ładuje się. Interesuje mnie kwestia cen i czasu naprawy. Telefon Xperia M (C1905)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naprawa telefonu |
Najtaniej i profesjonalnie zrobisz w e-support.pl. Wymieniali panel dotykowy w Xperia Z1 Compact. Na wymienione czesci daja gwarancje,a jesli telefon posiada swoja ta nie przepada gdyz jest to prof.serwis. Zaplacilem z wysylka 280zl a w Lomzy najtaniej wychodzilo 350zl. Wiec jesli mozesz poczekac a tel.ma gwarancje to WARTO. Na ich stronie wpisujac nr.nadany naprawie obserwujesz co jest robione z tel. WARTO WARTO WARTO
|
|
Ja osobiście polecam HelpGSM nosiłem tam wiele telefonów do naprawy i zawsze były naprawiane w terminie na który się umawiałem i ceny nie są wygórowane.
|
|
siwysiwy ? to Twój temat ,prawda ? i pewnie coś swojego reklamujesz,a moze sam jako Rudolf wziałeś się za pozycjonowanie :-D
|
|
@Maryjan Nie, raczej nie. To, że nie mam na tym forum milion postów nie oznacza, że jestem już reklamo-botem. Telefon został uszkodzony w momencie kiedy spadł na ziemie, jestem teraz na jakimś zastępczym telefonie jednak nie mogę na nim długo pracować. Dlatego chcę oddać do serwisu poprzedni, tyle. Wiem, że takich punktów jest sporo więc ciężko będzie sprawdzić ceny wszędzie, w dodatku mało się na tym znam. To, że ktoś o coś pyta to nie oznacza, że zaraz ma zamiar z kolegami planować reklamę biznesu.
|
|
I po co kłamiesz skoro macie te same ip (81.15.239.---) Ty i siwysiwy to jeden forumowicz :-D
|
|
Help GSM polecam ceny nie wygórowane i szybko naprawiają telefony
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |