czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Śmieci !!! Czy ktoś w końcu mi je odbierze

W poniedziałek zgodnie z nowym grafikiem miałem mieć odbiór śmieci wiec jak zwykle je wystawiłem , i to by było na tyle dziś mamy piątek a śmieci jak stały tak stoją ! Idzie weekend zaraz pewnie psy wszystko rozwleką i będzie ładny pięr...nik! Nie będę ich chował bo dość mam próbowania dodzwonienia się do nowej firmy, ja rozumiem że na początek to trudno ale to już przechodzi wszelkie pojęcie. Może ktoś mi wyjaśni co się tutaj dzieje albo gdzie mogę zadzwonić ze skargą skoro do firmy się nie można dobić ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Śmieci !!! Czy ktoś w końcu mi je odbierze

Heh tak samo jak nie odebrali śmieci biodegradowalnych. Może faktycznie pań s. Ich szef ma problemy

bigi2004

Spakuj w worki i wystaw pod ratuszem, wywiozą w ciągu kilku minut.
Wszyscy powinni tak zrobić , zasypać tym biurokratów śmieciami.

Odpowiedzialnym za wybór nowej firmy był prezydent , dlatego z towarem propo
nuje udać się do biura , może coś poradzi jak poczuje......

wybrali najtańszą ofertę a czy najlepszą ? czas pokaże

nie można sie dodzwonić bo podany jest zły nr...poprawny to 29 769 1800 sprawdziłam na ich stronie i wkońcu sie dodzwoniłam, mi też nie zabrali ale dlatego bo śmieci nie były wystawione przed ogrodzenie, wcześniej też nie wystawiałam ale nie było problemu dla poprzedniej firmy

Ja wystawiłem a i tak nie zabrali dzwonię pod ten nr a i tak echo , sąsiad się skarżył że wystawił 3 worki a dostał tylko jeden a pytając Panów co i jak kierowca powiedział że jest z Zambrowa i wogóle nie zna ulic Łomży i że to jakaś porażka . O co tu wogóle chodzi ?

Kur** albo zrobia porzadek z tymi śmieciami albo beda pod ratuszem. Dziś wywóz śmieci zmieszanych, pan śmieciarz zajrzał do kosza i poszedł dalej...

Odpowiedzialny za odebranie śmieci jest Miasto lub Gmina (zgodnie z ustawą to ich obowiązek), zależy skąd.
Więc tak na prawdę nie powinniście dzwonić do żadnych firm tylko do Ratusza albo do Gminy.
Nas jako mieszkańców w ogóle nie obchodzi kto finalnie je zabiera. Obowiązek spoczywa na Gminie lub Urzędzie Miasta, w zależności gdzie kto mieszka.
A kto to robi w ich imieniu to nie jest nasze zmartwienie. Mają zabrać i tyle!

Również czekam na zabranie moich śmieci. Panowi byli o 11.00, z całej ulicy zabrali, a moje leżą. Wrzucili grafik w skrzynkę i odjechali.
Po telefonie do firmy, Pani która telefon odebrała wzięła adres i na tym koniec...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org