Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mieszkanie w Łomży |
Witam. Gdzie w Łomży najlepiej się mieszka, na jakim osiedlu? Szukam mieszkania i stąd to pytanie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mieszkanie w Łomży |
Górka zawadzka ;-) zbyt ogolne pytanie bo kazdy chce czegos innego jedni bliskosci centrum inni spokoju- doprecyzuj.
|
|
No proszę, co za czasy, za komuny cieszyłby się że w ogóle partia dała, a teraz jeszcze wybór ma!
|
|
Tylko południe
|
|
Dokładnie osiedle południe. Najlepiej okolice Skate Parku itp. Na Sybiraków i Górce Zawadzkiej będzie spoko, ale za jakieś 10 lat. Na razie jest tam zbyt pusto i zbyt daleko wszędzie.
|
|
to już kwestia gustu i znalezienia odpowiedniego mieszkania ;)
|
|
Zgadzam się z przedmówcą. Wszystko zależy od tego, co kto lubi i czego oczekuje od miejsca zamieszkania. :)
|
|
A ja na Oś. Południe w życiu nie chciałabym mieszkać...
|
|
.
|
|
Pamiętajcie, że jak już wynajmujecie lub kupujecie mieszkanie, to warto wybrać się do specjalisty. Ja skorzystałem z usług notariusza z notariusz-kochanowskiego18.pl i jestem bardzo zadowolony, bo wszystko odbyło się szybko i profesjonalnie.
|
|
spadaj poldun - pozycjonuj gdzie indziej to dziadostwo z Katowic
|
|
Jatkowa
|
|
Ja jestem zdania, że osiedle Jantar to dobry wybór :) Zobacz sobie i mapkę i zdjęcia i ogłoszenia na stronie http://www.klikmapa.pl/mieszkania-na-sprzedaz,mi-lomza.html
|
|
poludnie, zanim zakupisz mieszkanie, wypytaj sąsiadów czy nie ma elementu :) Omijaj Prusa:). Najlepiej południe z małymi wyjąkami ---------------------------------------------
|
|
A mi się baaardzo dobrze na Prusa mieszkało... :) Wszędzie znajdą się elementy społeczne, wiadomo. Dziwne pytanie w ogóle, wszystko zależy od potrzeb. Jak masz wybór to wyklucz miejsca, gdzie obok przebiegają główne ulice i tyle ;) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |