Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wesele sparaliżowanego kolezki |
Cześć mam być świadkiem na weselu u kolegi który jeździ na wózku inwalidzkim bo ma sparaliżowane nogi. Wesele ma się odbyć w dniu 22.08.2015 i jestem ciekawy czy znalazł by się ktoś kto mógłby pomóc lub doradzić gdyż chce zrobić żeby mój kolega mógł zatańczyć ze swoją wybranka na weselu tak jak ten sparaliżowany żołnierz proszę o info dzięki z góry wszelkie informacje się przydadza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wesele sparaliżowanego kolezki |
to bedzie sztuczne:) To lepiej zrob, aby caly czas chodzil, a nie tylko tanczyl 2 minuty ---------------------------------------------
|
|
A co ja cuodtwórca żeby go uzdrowić a 2 min takiego tańca uszczęśliwić go i jego narzeczona i prosiłem o pomoc a nie o głupie wypowiedzi
|
|
|
zerknij na sali gdzie będzie wesele czy nie ma na suficie belek lub coś pod to żeby też tak podczepić , pogadaj wogóle z właścicielami sali może wspólnie coś wymyślicie . Może pierwszy taniec być np. na dworze tak można coś zrobić jakiś wysięgnik lub coś w tym stylu przecież można coś wymyślić wystarczy porozmawiać z właścicielami .Będzie ciepło więc można pomyśleć jeśli na sali się nie da
|
|
Szukaj porady wśród mądrzejszych doradców. Tu się narazisz tylko na wyśmianie. To nie ten poziom inteligencji aby coś mądrego doradzić.
|
|
Witam, mam męża poruszającego się na wózku inwalidzkim od wielu lat i o ile twój znajomy ma chęć zatańczyć to wózek nie jest problemem. W stowarzyszeniu Carpe Diem , tam gdzie jest pani Kasia Kuklińska, było kilku mężczyzn, którzy tańczyli ze sprawnymi partnerkami na zawodach we Francji , może ich warto popytać ? My nie kończyliśmy żadnych kursów, ale kiedy mamy chęć to włączamy muzykę i tańczymy. W internecie jest sporo filmów tańca integracyjnego -może warto się zainspirować ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |