Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie na Majówkę... |
Witam, zastanawiem się gdzie wyjechać na Majówkę czy zostać w Lomży, czy wyjechać gdzieś... bo wiadomo że w łomży to niebedzie niczego ciekawego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie na Majówkę... |
Na Mazuriiiiiii ;P
|
|
a właśnie w Łomży coś organizują ?
|
|
w lomzy to moga zorganizowac msze w kosciele albo promocje na ogorki w stokrotce ;d
|
|
W góry-Zakopane,Antałówka.
|
|
ciach rozbawiles mnie swoja wypowiedzia, ale nie ma co sie oszukiwac dokladnie jest tak jak napisales:)
|
|
wlasnie...i to jest smieszne. tylko u nas w 65 tys miescie nic sie nie dzieje i nic pewnie nie bedzie sie dzialo przez najblizsze miesiace. tylko czyja to wina?
|
|
Glob tez tak myśle zakopane najlepsze na majówke :) do zobaczenia w zimowej stolicy ;)
|
|
Do Aquaparku na Litwe, wcale nie daleko, bo jakies 200km, cena biletu na autokar( bo na samochod trzeba miec jakies papierki) to 79zl a bilet do basenow jakies 30zl, nocleg tez nie drogo...
|
|
dla tych ktorzy zostaja w lomzy : 30.04 ( sroda) LADIES NIGHT pierwsza impreza z nowego Yamowego cyklu, gdzie płeć piekna wchodzi free oraz !!!!!!!!!!!! OPEN BAR DLA WSZYSTKICH KOBIET !!!!!!!!!!!!!! djs Nelle (warszawa/paryż) http://www.myspace.com/nelledj Puffy Yam Caffe rsdnthttp://www.myspace.com/progressiva1000 1.05 Karaoke , a po 24ej ' 1majowe Party dla przodownikow pracy' :)) 2.05 Dirty Disco djs SYMPATIQUE ( soho/ sopot) vs. Puffy ( progressiva-music.com ) 3.05 Saturday Night Fever by Puffy & Shaonarez ( Yam Caffe ) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Ludzie czy nie lepiej zrobić sobie grila ze znajomymi niż iść do tej spelunki "YAm Afeeee" i bulić 20 zł tylko za to że panowie w dresach racza wpuścic do lokalu ???? Można sobie samemu zorganizować faja imprezke. Wystarczy troche checi.
|
|
nastepny poszkodowany przy wejsciu :) zalisz sie czy chwalisz? Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Nie żalę sie ani nie chwalę . Poprostu piszę co mysle na temat majówki. Hauzer ty jesteś właścicielem czy managerem Yamy że taki obruszony ????
|
|
niewazne kim jestem. i nie piszesz na temat majowki tylko tego, ze YC jest Afeee , speluna, buli sie 20 zl za wejscie do lokalu i obsluga jeste w dresach... normalnym wiec bylo, ze zauwazylem twoja nichec do lokalu - bo nie musze dodawac, ze zadna to speluna, nie placi sie 20zl przy wejsciu ( chociaz wolalbym, zeby tak bylo, bo w naturalny sposob ubyloby klientow twojego pokroju), a obsluga nie chodzi w dresach... impreze samemu jak najbardziej mozna zorganizowac i kazdy to wie - niczego nowego nie odkryles. sam na grilla gdzies wyskocze. Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Skoro już zaczynasz polemikę na temat Yamy. Masz rację że tam nie chodze. Ostatni raz jak byłem to bramka była w bluzie dresowej i inkasowali 20zł od łebka (ostatnie Święta, i nie pisz że tak nie było). Bramka powinna byc w gajerku, przecież to wizytówka klubu. Przechodząc obok lokalem nie wiem co dzieje sie w środku, tylko widze człowieka który stoi przy wejsciu. To nie jest wielki koszt wiec właściciele powinni coś z tym zrobić. Jak cie widza, tak cie pisza. Pomijam już fakt tłoku oraz braku porządnej klimatyzacji. Jeżeli pogoda dopisze poco sie pchać do jakis lokali, świeże powietrze jest zdrowe :):)
|
|
ja Wam tylko napiszę,że 13 lipca 2008 roku w Łomży będzie Feel. ;p źródło: http://www.koncertomania.pl/wojewodztwo/Podlaskie
|
|
Też uważam że majówka najlepsza jest w terenie gdzie "łąka się mai" A w nawiązaniu do Waszej dyskusji: Bramka to nie wizytówka klubu tylko konieczność. A ich praca wiąże się z zagrożeniami, więc nie zgadzam się że powinni być w gajerkach. Ci ludzie zazwyczaj muszą wziąć na siebie to czego nie powinni doświadczyć klienci. Tak więc bluza dresowa to nic innego jak wygoda w pracy. Na marginesie - już chyba wszyscy sfrustrowani wypowiedzieli się w temacie Yam`ki więc, moim zdaniem jak nie będziecie mieli nic nowego do powiedzenia to się nie wypowiadajcie. Aha, i nie jestem klientem tego lokalu, więc o stronniczość mnie nie posądzajcie ;) No nie Hauser? ;) A propo`s Feel`a w Łomży to nie jest to chyba zbytni powód do dumy... POZDR
|
|
to co Panowie i Panie? jutro zaczynamy? open bar dla kobiet przez cala noc ;) zapraszam w imieniu swoim i Dj Nelle na dobra imprezke Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
hauzer. ile to można ganiac po spelunach typu "wszystko po 5zł". i co ma yam caffe do majówki. mi się raczej słowo majówka kojarzy z imprezą na świeżym powietrzu. open bar dla kobiet haha. po tym jest open wc a na koniec open becik ja również polecam, piknik/ognisko/grill ze znajomymi.
|
|
nie mierz innych swoja miara. widac, ze wysjcie do lokalu traktujesz jako urzniecie sie duza iloscia napojow 'popięciozłotowych'. a z 'openów' to powinienes zafundowac sobie 'open oczy' i zobacz w jakim swiecie zyjesz... Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Lepiej gdzieś wyjechać, a jeszcze lepiej za granicę. Taka Łotwa jest niedaleko http://artelis.pl/artykuly/63994/Lotwa---nieznany-kraj-ktory-warto-odwiedzic a ma bardzo wiele do zaoferowania.
|
|
A wolisz góry czy morze? Ja zdecydowanie wolę spędzać ten czas na plaży niż siedząc na ogródku przy grillu. Możesz jeszcze wybrać opcję SPA i odpoczynek w hotelu jak masz tyle gotówki. Wiem, że takie akcje organizuje hotel albatros - na ich stronie http://www.albatros-jaroslawiec.pl były informacje o majówce. Przeczytaj i porównaj.
|
|
Ja sprawdzałam oferty w biurze podróży Aviatourtravel i szukałam czegoś ciekawego w tym czasie. Prawdopodobnie zdecyduję się na wyjazd w góry na te kilka dni. W mieście nie chce mi się siedzieć i tak muszę tu być cały czas, to jak mam wolne, to wolę wyjechać gdzieś dalej. Zresztą ciągle mnie nosi, nie mogę znaleźć miejsca. Aczkolwiek do majówki jeszcze trochę czasu, więc coś ciekawego na pewno się jeszcze wymyśli.
|
|
|
Ja tu żyję i trwam, anioły swoje tu mam ... :)
|
|
Hej na majówke w nowogrodzie będzie jakieś disco polo itp. Więc sprubój tam, pół naszej wsi tam się wybiera na furmankach.
|
|
W tym roku w Nowogrodzie będzie majówka trzy dniowa i program zapowiada się ciekawy tak że nie narzekać kiedyś komunikacja była zapewniona dość nieżle i teraz też chyba tak będzie więc warto obserwować już jakieś informację widziałam w necie i na faccedzbuku. Bedzie nasz martyniuki jakieś zespoły zagraniczne
|
|
Ja pomyślałam, że może warto by było, choć raz na parę lat pojechać na taką prawdziwą wycieczkę. Znalazłam nawet ciekawą ofertę wyjazdy do Włoch: http://www.qtravel.pl/volare-travel/wloska-majowka-wlochy-115281?query=maj%C3%B3wka Tylko cena trochę mi nie pasuje, ale 1500 złotych to chyba i tak niedużo jak na taki wyjazd, a trochę odłożone mam, to przecież mogę sobie jakąś przyjemność sprawić.
|
|
W Nowogrodzie z zagranicznych ma być 50 cent i snoop dog a jako gwiazda zenek - pod warunkiem, że zdąży wrócić z turne po antarktydzie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |