piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mieszkanie w Warszawie

szukam mieszkania do wynajęcia w Wawie od października. Najlepiej 3-pokojowe. Może wie ktoś coś na ten temat?? Pliss bardzo mi na tym zależy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mieszkanie w Warszawie

ja wiem 900pln do tego dochodzi woda i gaz, Mokotów ul. Racławicka przy Metrze, 21m :)

Szukaj w ogłoszeniach w 4lomza coś niedawno czytałem.

waldek27

No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!

@ja
Cena któą podałeś za 3 pokojowe (z gazem i prądem) w Wawie, i to w dodatku na Mokotowie jest nierealna. Ja w zeszłym roku na Ursynowie wynajmowałem z dwoma kolegami mieszkanie 2 pokojowe (rachunki płacone oddzielnie), płaciliśmy za nie 1400zl.

@Ja
a w jakim stanie jest to mieszkanie?? tylko że właśnie to troszke nierealne bo ja za trzy pokoje w zeszłym roku płaciłam 1600zł. No ale może jednak?? To jak jest z tym mieszkaniem??

a np ile trzeba zaplacic za wynajem jakies kawalerki?

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

Za wynajęcie mieszkania 3-pokojowego trzeba mniej więcej płacic 1500-1600 PLN miesięcznie. za 2-pokojowe od 1000 do 1400 PLN

napisalem meila

ludzie czytajcie dokladniej, tam pisze jakie to mieszkanie:) 21m:)

@Ja
sorry hehe, wiesz jednak to dla mnie troszke za małe. Potrzebuję 3 pokoi co najmniej, bo będzie nas 5 osób...

ja wiem jak tam pisze ale mnie ciekawilo ile kosztuje wynajem kawalerki w stolicy i skorzystalem z tego tematu i sie troszkie wtrąciłem:D pozdro

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

no to jest kawalerka, koszt 900pln +gaz i woda, ot tyle :)

@ja
Poprostu źle zapisałeś metry kwadratowe, tak jak napsiałeś to wyszło że do metra jest 21 metrów ;)

:D

Ile w tym momencie kosztuje metr mieszkania w warszawie? Nie piszę o tym co pojawia się na serwisach ogłoszeniowych, a bardziej o tym, na jakie kwoty ostatecznie są zawiera transakcje. Duże są rożnice?

8-10 tysięcy złotych

Jak znajdziesz przyzwoite mieszkanie 3 pokojowe za 1600zł. to się nie zastanawiaj,bo za tyle to chodzą 2 pokoje .

Oczywiście na Białołęce ceny są dużo niższe i więcej ofert,ale jaka odległość i połączenie .......

Możesz zajrzeć sobie tutaj: http://www.ihouse.pl/warszawa/wynajem/mieszkanie - na stronie znajduje się cała mapka, na której można przejrzeć sobie mieszkania do wynajęcia w Warszawie. Dzięki temu od razu wiesz gdzie dane mieszkanie się znajduje. Myślę,że spokojnie za 1500 zł znajdzie się dwupokojowe mieszkanie. Może nie w centrum ale w dalszych częściach Mokotowa czy na przykład na Pradze Południe już tak.

Joł joł

na gumtree.pl na pewno są jakieś ogłoszenia, warto tam poszperać.

Kuma w wawie mieszkales/mieszkalas i nie wiesz jak się szuka tam mieszkania? Gumtree, gratka,olx i jedziesz z tematem a nie na lomzynskim forum d... zawracasz. A tak poza tematem za 1600 3 pokojowe? To chyba na obrzeżach albo w piwnicy.

W Poznaniu ceny mieszkań 2pokojowych (np. na takich osiedlach http://www.masterminvest.pl/ wahają się od 1600 do 2000 tys złotych. Aż trudno mi uwierzyć, że w Warszawie jest mniej. Chyba, że - tak jak wspominali poprzednicy - wybieramy małe mieszkanka na obrzeżach. My z kumplami wynajmowaliśmy w 4, więc koszta nie były takie duże.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org