Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginął kot |
Zaginął kot(1 kwietnia), miał około 8 miesięcy ,jeszcze nie był sterylizowany , był cały czarny , na tylnych całych łapach miał czarne prążki . Kot był szczupły. Jakby ktoś widział proszę o kontakt. 506-238-328 .Znalazcę czeka nagroda. link ze zdjęciami http://olx.pl/oferta/zaginal-kotek-CID103-ID9CPbR.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginął kot |
Też go szukam i też nagroda! Opierdolił mi gołębia! a mówiłam tyle razy nie wypuszczać głodnych zwierzaków z domu bo są niebezpieczne.
|
|
Nie ma znaczenia, czy kot jest głodny czy najedzony. Kot to drapieżnik. Jego geny zmuszają go do polowania. Trzeba się z tym pogodzić. W przyrodzie ginie słabszy. Inaczej świat by zginął, bo zachwiało by to równowagę biologiczną.
|
|
Podaj gdzie kot zginął, bo koty nie oddalają się od domu dalej niż ok 200 m.
|
|
na polach B.Prusa/Zawadzka
|
|
Jak go nie rozjechali na ulicy to go przygarnął jakiś dzieciak
|
|
Cos slabo szukasz... Widzialam go prawdopodobnie juz dwa razy. Prusa i Żeromskiego...
|
|
styna18 nie bede sie odnosic do tego czy slabo czy dobrze go szukam ,jak widac slabo skoro go nie znalazlam jeszcze.Nie jest tak latwo znalezc malego wystraszonego kota.Czy mozesz mi powiedziec gdzie dokladnie go widzialas?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |