Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kurs wizażu? |
ktoś się orientuje? gdzie w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kurs wizażu? |
Nie prowokuj! To naprawdę źle świadczy o Waszej szkole, zrozumcie to wreszcie, nie stać Was na normalną reklamę?
|
|
nie prowokuj?
|
|
Przyjdź do mnie :) To tak cię wymaluję że sam siebie nie poznasz:):)
|
|
Prowokujecie odpowiedzi typu " spróbuj w ****(nazwa Waszej szkoły)". Życzę, coby Wam admin na płycie głównej hasło założył :)
|
|
dzięki za życzenia :) jeżeli historia miałaby się potoczyć jak piszesz to po co używalibyśmy tego loginu? detektywie Monk? :) Co do rodzajów reklamy, to są różne, te opłacone jak widać na głównej również :) pozdrawiam
|
|
A te nieopłacone, takie jak zaśmiecanie forum, nie kojarzą się dobrze, a Wy reklamujecie się przecież jako "najlepsza szkoła w regionie", najlepszym nie przystoi w ten sposób. Kwestia prestiżu.
|
|
wiem ze jest w żaku, miesiecznie 139zl
|
|
a nie lepiej zrobić gdzieś w większym mieście wyjechać na kurs np białystok warszawa itd
|
|
No właśnie lepiej zrobić taki kurs w większym mieście. Moja znajoma zapisała się na kurs do Krakowa do szkoły http://fam-makeup.pl/. Oczywiście takie uczenie się poza naszym miastem było znacznie kosztowniejsze, ale Justyna mówi, że nie żałuje i że dzięki kursowi teraz utrzymuje się, bo robi makijaże na ślubu etc. Wiele osób zwraca własnie uwagę na ukończone kursy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |