Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prymitywy myzyczne |
Czy DISCO POLO pochodzi z epoki kamienia łupanego? Słuchajac tych tekstow taka nasowa sie mysl.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prymitywy myzyczne |
Co Ty chcesz od tych tekstów..? Przecież to jest, takie twórcze.. :) \" Umcia umcia, pękła gumcia..\" hahahaha :)
|
|
Fani,do psychoanalityka na CITO.
|
|
Ta muzyka przyprawia o mdłości...Ale jak powiadają o gustach się nie dyskutuje. Kasia
|
|
,,...przez te jajka zielone,zielone sie porzygałem...\"
|
|
albo to ,,...bo pragne je,jej booo,o,o,o...\"
|
|
Zaraz jak ockna sie sobotni bywalcy zabaw pt.DNO I WODOROSTY to beda szarpac tetnice.
|
|
A ja odnosze wrazenie ze trafilem w SPEECH-a chodnikowy folklor?l Inni tez jacys tacy milczacy?
|
|
siwy cw.elu , buraku wszak ty gdzieś z pod Śniadowa , sam tak pisałeś, a to już twoje klimaty - gnojowica , gumiaki i disco w polu :))) masz jakiś problem, potomku roztrząsaczy gnoju ? oj, widać nudzi ci się, jak szukasz ch.uja do dvpy :) psi synu, mądrość życiowa głosi : jak pies nie ma co robić, siada i sobie jajca liże :) - wtedy możesz i sobie przy tym nucić i disco polo :))))))) mnie to ani ziębi, ani grzeje - nie moje klimaty !
|
|
siwy ku.tas pewnie słucha kurpsiowej nuty :)
|
|
Psi syn to cie zrobił!!!Albo cwe!!!HGW
|
|
siwy nie podskakuj, bo znów dostaniesz klapsa kuta.sem w ryj, jak ostatnio pod remizą :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |