Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mam pytanie |
Mam pytanie czy wojska NATO przejadą przez Łomżę ? stefannowak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mam pytanie |
Poligon sobie robią z Polski a wy walczcie za tusków i kulczyków hehehehehhe. Czas emigrować jak najdalej...
|
|
Jak nikt nie odsunie tej bandy od koryta to nieszczęście na Polskę sprowadzą;(, będziemy poligonem na którym się wszystko rozegra...
|
|
Przez Szczepankowo mają jechać. Szwadron NATO marynarki konno-podwodnej.
|
|
http://wmeritum.pl/bialystok-amerykanskie-wojska-na-rynku-kosciuszki-foto/#prettyPhoto Cebulaki wchodzą w dupe jankesom a nie zdają sobie sprawy jakie zagrożenie z Tego płynie... durnie !!!!!
|
|
Polak to i głupi i przed szkodą i po szkodzie, nic narodu 2 wojny nie nauczyły;(
|
|
Przejdą zaraz za Ruskimi
|
|
Ruskich przywitam z kwiatami:),wyzwolą w końcu nasz kraj z\" pasożytów\", którzy tyle lat \"żerowisko\" z Polski sobie zrobili i wyssysają z nas ostatnie soki...
|
|
Jednak przez Zambrów pojechali http://zambrowiacy.pl/info/amerykanskie-wojska-przejechaly-dzis-przez-zambrow-foto/ stefannowak
|
|
Kto oprócz naszych \"przydupasów\" z rządu polskiego ich tu zapraszał, czy pytali naród czy sobie życzy obcych wojsk na Polskiej ziemi?! Wszystko robią żeby nas pogrążyć!
|
|
Ciekawe czy biedronkę odwiedzili i cole original na droge sobie kupili
|
|
Zajechali do Biedrony w Zambrowie bo dostali cynk że są chipsy Lays i pomidorki mElinowe w promocji.
|
|
Pomidorkiem to bym ich poczęstowała...Ale w łepetynę,a cela nam dobrego;)
|
|
Przestraszyli się babci \"jajków chce?\" - powiedzieli, że nie mają takiego sprzętu, żeby ją zneutralizować jakby ich zajajatakowała.
|
|
pojeby gimbazjalne
|
|
Jechali.Mam pytanie,czy rzucali gimbalom suchary?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |