Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nareszcie zawodowe studio nagrań w Łomży |
Siema, taka info dla tych którzy będą potrzebować tak jak ja i mój kumpel studia nagrań. Byliśmy ostatnio w nowej siedzibie Radia Nadzieja na sadowej (pod katedrą) i nagrywaliśmy tam trzy numery na EPkę. Gdyby nie przypadek, to bym nawet nie wiedział, że w Łomży mamy takie studio! Mają tam mega wypasione graty (nie wspomnę o kasie jaka tam wtopiona!!!LoL), kto obeznany w temacie to wie co znaczY np. Neumann U87, Distressor albo RME FireFace 800! Mnóstwo zawodowego sprzętu i fajne pomieszczenia. Koleś, który nas realizował też mega kumaty i co najważniejsze pomocny. Wielki szacun dla księżulków za taki obiekt! Peace! - Karol Nareszcie zawodowe studio nagrań w Łomży Takie to cuda
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nareszcie zawodowe studio nagrań w Łomży |
Dobrze wiedzieć, dzięki. ***
|
|
Potwierdzam. Mega wypasione studio. Gościu od nagrań ok.
|
|
To ja mam jeszcze pytanko, orientujecie się panowie jaka jest cena za nagranie? Jak oni liczą za godzinę czy od sztuki np. utworu? Nie wykluczone, że wybiorę się tam z pewnym tematem, który chodzi mi już po głowie od dawna... Aha, i czy nagrywają perkusję? ***
|
|
jak to jaka cena???? oczywiscie "co łaska" za godzinę.... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
I z tacy będzie kasa, ci potrafią kręcić lody, a podatków i tak nie zapłacą. No chyba że co łaska!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Żeby tak część tej tacy szła na likwidowanie i utylizację ze społeczeństwa takich usmarkanych, zakompleksionych hejterów jak "belfer" i "kaligulik" to sam bym co niedzielę wrzucał stówę! Jeśli gamoniu jeden z drugim, temat Ciebie nie dotyczy to nie zabieraj głosu, bo to nie debata na temat obrotności duchowieństwa, tylko na temat studia nagrań, miejsca, którego brakowało w tym mieście. W Łomży, zaskoczę nie jednego kasztana, są jeszcze ludzie, którzy maja pasję i chcą je realizować. Takie miejsce tylko im w tym pomoże! A teraz do rzeczy (do "andyeis"): ja dogadywałem się z szefem (chyba) tego studia (nie, nie jest księdzem) indywidualnie od sztuki, cena była bardzo ludzka, więc polecam się skontaktować bezpośrednio z radiem, tosz nie "ameryka" :-) pozderka Takie to cuda
|
|
Ale inne studia płacą podatki za usługi, a to nie da nic do kasy!!!!!!!!! Chodzi tylko o to że kler zawinie kasę bo poczuło potrzebę. Pajacu ja nagrywałem w Piszu i Ostrołęce, więc wiem ile to kosztuje.
|
|
Piszecie profesjonalny inżynier dźwięku, za 1500 bez umowy, dalej nabijaj kasę czarnym.
|
|
glupota pacowac bez umowy
|
|
Po stylu w jakim się wypowiadasz, śmiem twierdzić, że nagrywałeś albo buraczane disco polo, albo swoje pierdnięcia w wannie. Wybacz, nie planowałem wdawać się w przedszkolne przepychanki słowne, które tu uskuteczniasz, ale kiedy widzę tak niski poziom wychowania i obycia na forum, miejscu publicznym i bądź co bądź dostępnym dla każdego, to aż mnie krew zimna zalewa. Tacy jak Ty powinni mieć kuratorskie ograniczenie dostępu do sieci i cotygodniowe wizyty u specjalisty od resocjalizacji. Wszystko zniosę, nawet gejostwo w tym kraju (chociaż z bólem) ale chamstwa i prostactwa w internecie nie pojmę... Wchodząc na to forum (w sumie po raz pierwszy) chciałem tylko dobrze, chciałem wystawić dobrą opinię miejscu, które z muzycznego punktu widzenia na nią zasługuje, a takie cwaniaki z miodem w uszach jak belfer każdą dyskusję sprowadzają do przedsionka obory. Tyle w tym temacie droga Łomżo. Takie to cuda
|
|
Oooo to fajnie, że w Łomży jest studio nagrań :) Podczas studiów w Warszawie korzystałam z http://studiopraga.pl/bank-glosow/. Ciekawe czy u nas w Łomży będzie podobny poziom nagrań - koniecznie będę musiała to sprawdzić. Dzięki za info :)
|
|
no jasne wiadomo kto w mieście ma kasę a jak ma kasę to rządzi. Państwowe placówki kultury zdychają z braku środków a tu proszę wszystko wypasione. Kasia
|
|
Żal du...szę ściska. Pełen wypas - za czyją kasę się pytam. Jeszcze jakieś pieniądze chcą za korzystanie - Kradzież w biały dzień. Mam szeroko gdzieś takie przedsięwzięcia. Złodzieje i wyzyskiwacze. Ciągle Im mało - czarna biedora ku...mać. MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.
|
|
Nędzna reklama tego radyjka. O cholera wyrzygałem się na monitor.
|
|
Niech wszyscy ci \"forumowicze\" co obrzucają błotem to studio pokażą jacy sami są z nich zawodnicy, co zrobili, co mają do zaproponowania innym, jakie pomysły, jaki biznes, pracę, hobby, pasję, itd. Z tego co widzę po tych wypowiedziach - to mają tylko kompleksy. Wyssaną z mlekiem matki niechęć do ludzi z zainteresowaniami, do komuny, Żydów, Czarnych, itp. Sami są idealni. Na koniec jedno zdanie: \"Otwórz swoje serce, a powiem ci kim jesteś\"
|
|
Skąd wziąć jakieś dofinansowanko do działalności gosp. ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |