Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BZ WBK podnosi koszta za konta? |
Słyszeliście, że BZ WBK podnosi koszta związan z obsługą kont? Efekt podatku bankowego? Efekt dobrej zmiany?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BZ WBK podnosi koszta za konta? |
BZ WBK od 2013 roku skutecznie odstrasza łomżyńskich klientów skracając czas pracy, zmniejszając kadrę, zmniejszając ilość kas, zamykając kasę dla firm, wprowadzając jakieś beznadziejne procedury itd... Ten proces trwa od momentu połączenia z KB.
|
|
a wy myśleliście, że pieniądze na 500+ to z nieba spadną, PiSda wam da ? za wszystkie nowe pomysły PiSu sami zapłacicie z własnej kieszeni w różnego typu podwyżkach
|
|
A ja za jeden miesiąc 500+ opłaciłem droższe OC za dwa auta i jeszcze mi zostało pieniędzy na prowadzenie droższego konta w banku przez kilka lat. \"Róbta bachy to i was bedzie stać\"
|
|
Trochę słaby wabik. Osobiście wolałbym, aby obniżyli mi podatek dochodowy. Gdyby nie ten brutalny drenaż pieniędzy, to nie musiałbym żebrać na 500+ i na wszystko spokojnie by mi wystarczyło. Niestety tylko JKM postuluje likwidację podatku dochodowego. A co do kont to idźcie tam gdzie jest taniej lub najlepiej za darmo... Głosujcie portfelem. Na tym rankingu kont studenckich można znaleźć aktualne zestawienie kosztów dla kont studenckich, koszta, marże, prowizje itd.
|
|
Efekt ich chciwości
|
|
Każdy bank na początku daje promocje,zero zł za utrzymanie konta itp a z czasem za wszystko sobie liczy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |