Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w łapę |
jestem ciekawy waszych doswiadczeń . A mianowicie ile trzeba dać teraz w łapę za załatwienie pracy w łomży. Chodzi i firmę pewną i prace legalną , ale byc może za najniższa krająwa , Interesują mnie terz inne przypadki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w łapę |
"TERZ" i wszystko jasne
|
|
A gdzie szanowny pan chciałby sie dostać. ? Żeby gdzieś sie dostać do trzeba cos umiec a nie tylko narzekać. Jest duzo pracy np. na kierowców i nie ma chetnych i zarobki ok 3tys
|
|
mie terz interesóje wrzystko stefannowak
|
|
piotrek a gdzie ta praca dla kierowcy za 3 tys ? Pewnie + opcja dźwiganie + opcja praca na dwa etaty :) ---------------------------------------------
|
|
nie lezy sie od 10 do 14 na bazie i patrzy czy ktos przyjechał złozyc zamówienie a raz w tygodniu trzeba skoczyc na stacje dolac spuszczone paliwo ze słuzbowej ciezarówki do swojego diesla bo poszlo na dojazdy do pracy. sniadanie obiad w cenie i ekwiwalent na kolacje dla całej rodziny w pakiecie. 13 i 14 tez sa. oraz pełen pakiet socjany prezenty na swieta tez wielkiej nocy tez oraz 28 dni urlopu płatenego 200% aby na obce kraje nie brakowało.
|
|
DVW, hehe, pewnie jeszcze swoje paliwo ^^ a no i oczywiscie, samochod tez swoj.... a jak bym zapomniał, przeglady i naprawy na swoj koszt :))))
|
|
ja szukam pracowników płaca ok 2 tyś za 8 godz dziennie 5 dni w tyg gównym zadaniem pracownika jest stanie i lecenie w h u j a :) :)
|
|
Bosss jestem zainteresowany, mam w tej dziedzinie doświadczenie :D
|
|
jaka lape czlowieku ogarnij sie
|
|
predzej po rodzinie znajomosciach tak jest wszedzie nawet zagranicami
|
|
lomzyk lapowy w lomzy raczej nie, ale po za lomza, nawet bliskich miejscowosciach ma to miejsce. ---------------------------------------------
|
|
Firma potrzebuje ludzi . szef płaci najniższa a i tak wybieramy kto da wiecej , bardziej nam sie podoba i głebiej nam w d.... wejdzie
|
|
to gdzie te lapowki sa oswiec lomzyka
|
|
Lomzyk -ciebie to nawet bomba atomowa nie oswieci
|
|
a ile chcesz za załatwienie pracy?? w euro może być?? .........................................................................
|
|
podejrzewam że załatwi ci to za worek ziemniaków i 3 główki kapusty.
|
|
a sex za załatwienie pracy może być??
|
|
za 20 zl nic nie kupisz a za pol litra wszystko zalatwisz
|
|
Autentyczna historia z przed roku . Byly przyjecia na sezon w pewnwj firmie okniarskiej , osobą decyzyjną był pewien czlowiek na produkcji . Po rozmowie i spełnieniu kryterjów kazał iśc mi do kadr po skierowanie na badania . Powiedzialem - dziekuje . uslszalem za plecami ,, za dziekuje nawet napic się nie mozna ,, Przed pirwszym dniem pracy zaniosłem ,, łyskacza,, - schowal bez oporu i usłyszałem ,że ze mnie ludzię będą jeszcze . Pracowalem cały sezon za najniższa , a na zimę - dowidzenia . Jak dowiedziałem się ten człowiek został kierownikiem ze zwykłego pracownika w dużo nie jasnych okolicznościach. tuman bez szkoły / wykszt. Zawodówka -a zarzadza ludzmi . Przyjmuje i zwalnia . Decyduje komu premia lub komu ją odebrac . Nie patrzy na rodziny , dzieci , sytuocję , a ważna jest grupka ludzi uprzywilejowanych Sam pije łyskacze , a innych obwąchuje przy wejściu . Zenada.....
|
|
no i proszę, niby anonimowo a każdy wie o co chodzi (ach ten domel)
|
|
Łomża jest bardzo specyficznym miastem . Tu tylko w miarę zyją ludzie , którym państwo gwarantuje stale pobory , premie i wszystko na czas. Reszcie nie ma sie co dziwić - każdy kombinuje jak umie .W każdej Firmie jest tak samo . Stanowiska diedziczone . pracuje sama rodzina , układy . układziki i łapówki , a ze domel - napewno nie jest jedyny . Dlatego tak duże firmy powinny szczególnie dbać o swój wizerunek .
|
|
Piszecie wszystko i nic . Nie uzyskałem odp. Wiadomo ciezko z pracą w łomży . Jak wpadało by sie odwdzieczyć za coś takiego- kasa prezent , alkohol ....
|
|
lomzyk na forum takich rzeczy sie nie pisze :) ---------------------------------------------
|
|
najlepiej się odwdzięczyć francuzem.
|
|
albo dac innym francuzem po ryju za odmowe przyjecia do pracy az sie kly posypia
|
|
4-ever ale to chyba nie o ciebie chodziło
|
|
Zapytajcie mietka on wam wszystko wyjaśni. Ja doradzam jedno: pakować walizki i wyjeżdżać, bo Łomża jest do zaorania. I długo nic się nie zmieni. O jakiej pracy wy mówicie i za jakie pieniądze. ;) Łomża, to tylko budżetówka i rolnicy z kwota mleczną. A przedsiębiorcy niech sami pracują i sobie płacą :))) Wtedy spełnią własne wygórowane wymagania i jeszcze dymną sami siebie Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
mlodziez powinna uciekac z tej lomzy tam nie ma przyszlosci tylko wiecej kas otwieraja to bede robic recisci a wy noge dawajcie stamtad
|
|
.
|
|
r: Sturmgewehr - ???????
|