sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
w łapę

jestem ciekawy waszych doswiadczeń . A mianowicie ile trzeba dać teraz w łapę za załatwienie pracy w łomży. Chodzi i firmę pewną i prace legalną , ale byc może za najniższa krająwa , Interesują mnie terz inne przypadki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: w łapę

"TERZ" i wszystko jasne

A gdzie szanowny pan chciałby sie dostać. ? Żeby gdzieś sie dostać do trzeba cos umiec a nie tylko narzekać. Jest duzo pracy np. na kierowców i nie ma chetnych i zarobki ok 3tys

mie terz interesóje wrzystko

stefannowak

piotrek a gdzie ta praca dla kierowcy za 3 tys ? Pewnie + opcja dźwiganie + opcja praca na dwa etaty :)

---------------------------------------------

nie lezy sie od 10 do 14 na bazie i patrzy czy ktos przyjechał złozyc zamówienie a raz w tygodniu trzeba skoczyc na stacje dolac spuszczone paliwo ze słuzbowej ciezarówki do swojego diesla bo poszlo na dojazdy do pracy.
sniadanie obiad w cenie i ekwiwalent na kolacje dla całej rodziny w pakiecie. 13 i 14 tez sa. oraz pełen pakiet socjany prezenty na swieta tez wielkiej nocy tez oraz 28 dni urlopu płatenego 200% aby na obce kraje nie brakowało.

DVW,
hehe, pewnie jeszcze swoje paliwo ^^
a no i oczywiscie, samochod tez swoj....
a jak bym zapomniał, przeglady i naprawy na swoj koszt :))))

ja szukam pracowników płaca ok 2 tyś za 8 godz dziennie 5 dni w tyg

gównym zadaniem pracownika jest stanie i lecenie w h u j a

:) :)

Bosss jestem zainteresowany, mam w tej dziedzinie doświadczenie :D

jaka lape czlowieku ogarnij sie

predzej po rodzinie znajomosciach tak jest wszedzie nawet zagranicami

lomzyk lapowy w lomzy raczej nie, ale po za lomza, nawet bliskich miejscowosciach ma to miejsce.

Firma potrzebuje ludzi . szef płaci najniższa a i tak wybieramy kto da wiecej , bardziej nam sie podoba i głebiej nam w d.... wejdzie

to gdzie te lapowki sa oswiec lomzyka

Lomzyk -ciebie to nawet bomba atomowa nie oswieci

a ile chcesz za załatwienie pracy?? w euro może być??

.........................................................................

podejrzewam że załatwi ci to za worek ziemniaków i 3 główki kapusty.

a sex za załatwienie pracy może być??

za 20 zl nic nie kupisz a za pol litra wszystko zalatwisz

Autentyczna historia z przed roku . Byly przyjecia na sezon w pewnwj firmie okniarskiej , osobą decyzyjną był pewien czlowiek na produkcji . Po rozmowie i spełnieniu kryterjów kazał iśc mi do kadr po skierowanie na badania . Powiedzialem - dziekuje . uslszalem za plecami ,, za dziekuje nawet napic się nie mozna ,, Przed pirwszym dniem pracy zaniosłem ,, łyskacza,, - schowal bez oporu i usłyszałem ,że ze mnie ludzię będą jeszcze . Pracowalem cały sezon za najniższa , a na zimę - dowidzenia . Jak dowiedziałem się ten człowiek został kierownikiem ze zwykłego pracownika w dużo nie jasnych okolicznościach. tuman bez szkoły / wykszt. Zawodówka -a zarzadza ludzmi . Przyjmuje i zwalnia . Decyduje komu premia lub komu ją odebrac . Nie patrzy na rodziny , dzieci , sytuocję , a ważna jest grupka ludzi uprzywilejowanych Sam pije łyskacze , a innych obwąchuje przy wejściu . Zenada.....

no i proszę, niby anonimowo a każdy wie o co chodzi (ach ten domel)

Łomża jest bardzo specyficznym miastem . Tu tylko w miarę zyją ludzie , którym państwo gwarantuje stale pobory , premie i wszystko na czas. Reszcie nie ma sie co dziwić - każdy kombinuje jak umie .W każdej Firmie jest tak samo . Stanowiska diedziczone . pracuje sama rodzina , układy . układziki i łapówki , a ze domel - napewno nie jest jedyny . Dlatego tak duże firmy powinny szczególnie dbać o swój wizerunek .

Piszecie wszystko i nic . Nie uzyskałem odp. Wiadomo ciezko z pracą w łomży . Jak wpadało by sie odwdzieczyć za coś takiego- kasa prezent , alkohol ....

lomzyk na forum takich rzeczy sie nie pisze :)

najlepiej się odwdzięczyć francuzem.

albo dac innym francuzem po ryju za odmowe przyjecia do pracy az sie kly posypia

4-ever ale to chyba nie o ciebie chodziło

Zapytajcie mietka on wam wszystko wyjaśni.
Ja doradzam jedno: pakować walizki i wyjeżdżać, bo Łomża jest do zaorania.
I długo nic się nie zmieni.
O jakiej pracy wy mówicie i za jakie pieniądze. ;)

Łomża, to tylko budżetówka i rolnicy z kwota mleczną.
A przedsiębiorcy niech sami pracują i sobie płacą :))) Wtedy spełnią własne wygórowane wymagania i jeszcze dymną sami siebie

Uwaga!!! nabity :)))))

mlodziez powinna uciekac z tej lomzy tam nie ma przyszlosci tylko wiecej kas otwieraja to bede robic recisci a wy noge dawajcie stamtad

.

r: Sturmgewehr - ???????

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org