poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS zagra w IV lidze ?!

Załamałem się gdy o tym usłyszałem!

Brak sponsora, brak pieniędzy, brak trenera Jr.Engela, brak czołowych piłkarzy, brak zaplecza, stadionu i rezerw ŁKS kona!!!!!!!!!!!

Po co było tak dobrze grać? Chyba tylko dla własnej satysfakcji!

Kibice są zawiedzeni!

ŁKS zagra zatem w IV lidze!

a nawet jak spotkanie "ostatniej szansy" w co wątpię da jakieś rezultaty, to będzie tylko przedłużenie agonii... po tym jedynym sezonie ŁKS wróci do III ligi.

Czyżby to było nasze przekleństwo i przeznaczenie?

Panie Kaseja, Panie Poteraj co wy na to?!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS zagra w IV lidze ?!

Nie no *****,przecież juz było tak dobrze...,co oni wyprawiają....;/;/;//;/;/;/;/;/;/ ŁKS-ie zagrasz w II lidze, my kibice wierzymy w to!!

____
^_^

buhaah tylko nadziei narobili ..

:(

Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!

władze miasta i zarząd ŁKSu to wielkie pajace jakich mało .Ja tu już nie chce klnąć bo już mi się ie chce napisze tylko jedno CHWWD

Może cąłkiem zamknąć ten ŁKS cały stadion oblać benzyną :)

Brawo Brawo !!! Szkoda tylko kibiców bo oni zasługiwali na ekstarklase nie na II ligę te k...... wszytkie z zarządu przypominają mi poprzedni ustrOj ludzie gdzie wy do zarzadu, kiedy wszyscy zrozumia ze łomzy rzadzi klika ludzi którzy sie znają i uwielbiają ja wam mówie kuria biskupia do sponsoringu ich stać!!!!!! a do rządzenia trzeba młodych z wiara a nie starych wypierdków............ koniec

(L) ty masz rację!

Tylko Kuria biskupia może ŁKS uratować!

Już widzę ten napis na koszulce na plecach:
Wiara, Nadzieja

a na piersiach znak Krzyża i napis:
Bój się Boga!

Do dzieła nasi drodzy duszpasterze!

Owieczki (czytaj: ŁKS) giną, RATUNKU, POMOCY !

Wiara i pieniądze czynią cuda!

Co w zamian?

Większa liczba praktykujących - przed każdym meczem Msza św.
Mniej rozrób na stadionie - każdy Kibic idzie do komunii i podaje rękę na znak "przekażcie sobie znak pokoju)
Zaoszczędzone pieniądze na oświetleniu, kwiatach i dywanach w Kościołach.
Większe wpływy z tzw."tacy"

Po meczach:
- pikniki rodzinne (integracja dzieci i rodziców) i tych co lubią chodzić na mecze z tymi co nie lubią meczy (mąż-żona)
- wzrost gosspodarczy (większy wpływ z tzw. małej gastronomii np. lody, kiełbaska z grilla, kufelek po meczu
- akcje charytatywne np. Bal samotnych serc na zielonej murawie
- większy wpływ z reklam, sprzedaży biletów, wejściówek oraz bezpośrednich transmisji mmeczy, mszy przez telewizję i radio.

czekam na inne propozycje!

RATUJMY ŁKS !!!

no nie,, szkoda jak by spadł do 4 ligi , kibice i piłkarze zasługujo na granie orange exstraklasie , ale i jest dobra strona , będziemy wygrywać wszystkie mecze i znów wrucimy do III ligi. Tylko cud moze pomuc , aby grać w II lidze!!!!!!!!

To jest właśnie efekt tego jak się nie umie przeliczac sił na zamiary.Jak się nie ma pieniędzy na profesjonalną pilkę to się gra w lidze podwórkowej,a nie walczy o drugą ligę.Przecież to obciach na całą Polskę.....

Nowy zarząd starał sie wyprowadzic klub naprostą ale cuż nie udało się to im, wina leży po stronie pseudo władz miasta pseudo ponieważ tylko mydlili nam oczy że wszystko będzie dobrze itp a przecież byłaby to duża promocja naszego miasta ale oni mają to najwidoczniej wszystko w 4 literach.

NAWET W IV LIDZE ŁKSU SIĘ NIE WSTYDZE !!!

Historia i "wykonawstwo" boiska treningowego to sprawa dla prokuratora.
Panowie prezydenci nie potrafią dopilnować aby posiana? trawa wyrosła nie dorosli aby być gospodarzami miasta również w wielu innych dziedzinach.
Ale następni z namaszczenia będą jeszcze gorsi.

A TAK TU WSZYSCY KRZYCZELI NA MNIE ZE JESTEM SCEPTYCZNIE NASTAWIONY, A JEDNAK MIAŁEM RACJE.

Gdzie jest krzykacz Sroczyński,ktory w kampanii do sejmu tak nadawał.
Ucichł jakby jakby mu j..ja wyciął. Szkoda chłopaków chcacych grac.

Tak obserwuję nadal to co się dzieje w waszym klubie, i nadal nie dowierzam, jak tak można, pozyskanie sponsora to powinien byc pryszcz dlaczego,, ludzie przecież wszyscy których znam w polsce jedzą serki wiejskie smietane 18% mlekowita sie reklamuje juz na koszulkach jedej z i ligowych druzyn a Piatnica???? co wy na to??

Mimo wykasowania wczorajszych wynikow nadal prowadzimy w ankiecie!!

Prezydenci Łomży - Partacze z piaskownicy!!! "Ja ci tego nie zapomnę, nie zapomnę!"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org