Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CO BY BYŁO GDYBY NIE JA |
żeby nie ja , to by tu było dużo mniej postów
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CO BY BYŁO GDYBY NIE JA |
Moze to ciezkie do zrozumienia, dla osob w Twoim wieku, ale liczy sie nie tylko ilosc, a przede wszystkim jakosc. Zakladanie 10 tematow z rzedu powoduje jedynie, ze na forum jest balagan, w kazdym temacie jest 5 postow na krzyz, bo sie temat nie zdazy rozwinac i juz znika w archiwum albo zakladanych jest kilka takich samych i dyskusja lezy. Nowy tu jestes, wiec to bylo w ramach cierpliwego tlumaczenia. Postaraj sie na przyszlosc dac troche na wstrzymanie i na poczatek przyjmij zasade, ze jesli jakis temat istnieje, to piszemy w nim, a nie zakladamy drugi i trzeci taki sam. Zapoznaj sie z regulaminem forum, na pewno nie zaszkodzi. Kopiowanie artykulow ze strony tez jest zle widziane.
|
|
Bezsensowna ideologia twojej mentalności nie obliguje nas do wszczynania z tobą nieretorycznych konwersacji...
|
|
Gdyby Ciebie nie było to nie byłoby kilku powtarzajacych się tematów, bądź też kilku bezsensownych tematów.
|
|
Debilów nie sieją
|
|
A ja uważam że taka postawa jest swego rodzaju ekstremalizmem (niżej go opiszę...). Nazywa się on narcyzm. I prowadzi do totalnych błędów przy realizowaniu strategii długoterminowych. Narcyzm można podziwiać szczególnie w świecie polityki (bo żyjemy w demokracji, a wyborców trzeba przekonywać). A ten wątek, tak się składa, ciekawie obrazuje możliwości stosowania narcyzmu.
|
|
gdyby nie ty byloby jednego z j eba mniej :)
|
|
Cycq sorki że to powiem..ale czy coś ci się stało kiedy jeszcze byłeś małym chłopcem???Wyzywasz wszystkich...Mo0że jakaś fobia albo co? Ps. Wiem że teraz napiszesz kilka bluzgów na mój temat.Nie znasz mnie więc się niewypowiadaj.
|
|
prawdomowny ty tumanie ale wes se wąchaj klapki swojej babki :[
|
|
Po co go uświadamiać skoro i tak on wie lepiej że ma racje. W mniemaniu prawdomuwnego wszyscy co kierują konstruktywną krytyke w jego kierunku to debile i ludzie chcący mu zrobić na złość.
|
|
urzad skarbowy o co ci chodzi
|
|
fajna pseudo urazad skarbowy, pozdro dla niego. jeszcze to pytanie prawdomownego urzad skarbowy o co ci chodzi, heheh , mozna sie posmiac tutaj
|
|
tyku ty mi tu nie sorkuj patalachu... na dzewo liscie pompowac, pododbny zje bus jestes jak ten ptysiu i ten gownomuwny... jakas trojca swieta lub cos :) a ten bitefight wsadz se gleboko w dupsko, czyli tam gdzie co noc zagladal ci tata ;)
|
|
Chłopaki - dajcie spokój. Przecież każdy ma prawo napisać dowolną głupotę... Jak się zdenerwuję to też coś głupiego napiszę (mądrości to są w książkach i na ustach polityków).
|
|
No jasne, ze kazdy ma prawo. I kazdemu moze sie to nie spodobac. Jak forum bedzie mialo taki poziom, to polowa ludzi sie wyniesie i zostana tu sami tytani intelektu. Czy naprawde glupota musi byc zawsze gora? Stosowanie sie do zasady ustap glupiemu, sprawia ze zyjemy wlasnie w takim a nie innym panstwie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |