Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubilam nr tel. do elektromechanika! |
pomocy! zaklad miesci sie na Nowogrodzkiej przed stacja lotos , jest to dwoch mlodych mezszczyzn jeden z nich ma nazwisko Korytkowski. czekam na pomoc i ewentualne namiary. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubilam nr tel. do elektromechanika! |
Elektromechanika Pojazdowa 18-400 Łomża, Nowogrodzka 272 86 216 22 19 GOOGLE NIE BOLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
nr nieaktualny!!!! moze ktos ma komorkowy -wiem ze taki maja. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
nie polecam!!!!!!!!!!
|
|
Autor: xxxEwElKaxxx nr po to mi potrzebny aby naprawili to co schrzanili , jesli masz to podaj nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
a nie lepiej ruszyć dupe i sie do nich pofatygować? przez telefon to ty go*no za przeproszeniem załatwisz .... frizq
|
|
727 931 300
|
|
ogłasza się na tablicy ( olx ) auto naprawa : http://olx.pl/oferta/auto-naprawa-CID619-ID5El8N.html#b349a7bb54
|
|
Prawdopodobnie nie naprawi Ci już tego co zepsuł....bo w drugim ogłoszeniu jest \" sprzedam dobrze prosperujący warsztat\" :)
|
|
rzepicha numeru tel nie posiadam już do nich ponieważ od samego patrzenia na nr robi się zle człowiekowi. . . tak schrzanili mi auto ze szkoda gadac. . .dobry elektromechanik jest az za lotosem prawie ze w kupiskach tam mogę Ci spokojnie polecic
|
|
Witam gdzie w Łomźy można naprawić tablet pęknięty szybka
|
|
nr znalazlam i musza dokonczyc co schrzanili nie bede placic po 500 stow, zobacze co powiedza - na wszelki wypadek jestem umowiona z tym o ktorym piszesz. dzieki xxxEwElKaxxx nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
cyt. nie bede placic po 500 stow to drogo cie skasowali skoro 50 000 tyś. zapłaciłaś frizq
|
|
na Nowogrodzkiej jest nowa zaloga , przyjechali i naprawili. w razie czego szukac Lukasza , mlody chlopak ale sprytny. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |