Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
blankiet do lotto |
Czy blankiet do lotto coś kosztuje ? Dzisaj wypełniłam kupon i go zostawiła nie dawałam kasjerce do zaakceptowania . Teraz się zastanawiam czy nie muszę za niego zapłacić mimo że go tylko wypełniłam i zostawiłam t przecież i tak zysku nie będe miała o oni strat bo tak pełno leży i myślę że każdy może brać ile chce tylko za obstawianie się płaci
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: blankiet do lotto |
Chyba bez przesady, za chybił trafił płaci się 3 zł a za pusty los nic wystarczy znaczyć anuluj i los jest już pusty pełno tych blankietów leż one są darmowe
|
|
może ktoś odpowie?
|
|
Zapłacić to Ty byś mogła za wizytę u specjalisty lub za lekarstwa które Ci przepisuje, bo już Ci się chyba dawno skończyły? hitman
|
|
a tak w ogóle, to o co Ci się rozchodzi?... że się tak zapytam... blankiety są darmowe i możesz ich sobie wziąć ile uniesiesz... ale wypełniłaś i zostawiłaś. po co? czy nie fajniej byłoby go zgnieść i wrzucić do kosza na śmieci? wszędzie, co już nie potrzebne, zostawiacie na miejscu... bo mi nie potrzebne! wala się tego badziewia i nie tylko tego, a najbardziej wkurzające jest to, że biorąc w sklepie koszyk na zakupy, najpierw musisz wyrzucić z niego zostawione śmieci... rachunki z kasy, folie z opakowań itp. itd. ludzie(?) kultury trochę! pozdrawiam i miłego dnia życzę!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |