czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TK Multimedia

LIST GOŃCZY
Około 3 tygodni temu zaginęły i nie wróciły z oferty TK Multimedia (Os. Perspektywa) trzy programy: Fox Life, Fox oraz National Geografic. Ktokolwiek wie o ich losie proszony jest o informacje, może się odnajdą i powrócą. Przybłąkały się za to jakieś trzy sieroty, dwie o nazwisku Disney i jedna Polsat Natura.
Sieroty przeznaczone są zapewne dla młodych matek i ich potomstwa oraz dla starzejących się mieszkańców naszego miasta i osób z demencją starczą, którym wystarczy gapienie się w kolorowe, ruszające się postaci.
PS. Co sądzimy o ofercie programowej ww telewizji kablowej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TK Multimedia

Nie tylko w multimedia znikły, bo to samo spotkało Vectrę.

http://www.vectra.pl/repository/vectraFile/07/91/791/Zmiany_w_ofercie_na_www_12.2014r..pdf?utm_source=homepage&utm_medium=box&utm_campaign=zmianyprogramowe

Czyli przyczyną może być podwyżka opłat przez nadawcę tych programów, zmiana kodowania lub licho wie co jeszcze.

No tak, tylko TK Vectra wydaliła z siebie komunikat, a TK Multimedia w swojej ofercie programowej ma dalej trzy zaginione programy.

i EUROSPORT !!!! zamienione na jakies bajki dla dzieci co to ma byc, czy przypadkiem w takim wypadku nie mamy prawa rozwiazac umowy BEZ KONSEKWENCJI ?

mandaryn ja to zrobiłam już dawno

do nowal12

Jak to wyglada od strony praktycznej ?
Opisz opowiedz a moze sie przejde i rozwiaze ta umowe a podpisze nowa. Bo niestety innu provider nia ma i Polsatu Sport i Canal Plus i Nsportu :)

do mandaryn
IST ma w ofercie Polsat Sport i Canal+ Sport i Nsport

w IST podobno jakosc sygnalu jest kiepska a juz sygnalu HD to wogole bieda :)

A widziałeś że oceniasz?
Ja mam i nie narzekam. U nich wkurzyłem się że musiałem płacić 100 aktywacji a teraz mają to za darmo

Sejmikg - możesz napisać coś więcej o tv w IST ? Vectra trochę mnie irytuje i chcę się przenieść z netem i tv właśnie do IST. Niestety nikt z moich znajomych nie korzysta z ich telewizji i nie mogę sam ocenić jakości odbioru programów cyfrowych.

TV podłączają z tego samego gniazda co internet (mi zakładali drugie bo nie ten sam pokój). TV jest cyfrowa (analogu nie mają) i drugi TV wymaga osobnego dekodera.
Na jakość sygnału nie mogę powiedzieć złego słowa. Obraz jak dla mnie żyleta.

no tak a co z dekoderem jest czy nie ?
oferuja modul CAM zby zniwelowac ilsoc kabli?
Jak z EPG, dostepne?
czy sila sygnalu TV jest wspoldzielna z laczem czy daja osobny slot?
Jak ze stabilnoscia?

Dekoder jest, modułów CAM nie ma bo coś tłumaczyli że telewizory nie mają wbudowanych dekoderów do ich TV. Do dekodera wchodzi kabel sieciowy RJ45.
W jednym gniazdku mam tylko TV od nich w drugim TV i internet ale w tym gniazdku są dwa osobne wejścia jedno do TV drugie do neta tak więc chyba nie jest to współdzielone. Zresztą nie zauważyłem aby oglądanie TV wpływało na prędkość neta.
EPG jest dostępne - to chyba standard w dzisiejszych czasach.
Szkoda tylko że nagrywanie jest tylko na dysk podłączany pod USB a nie na wbudowany dysk ale do przeżycia.

Obsluga dekoderam pilotem od TV tzn system CEC ? Czy na dwa piloty trzeba leciec ?

W moich dekoderach tego chyba nie ma - nie znam tego systemu. Zapytaj najlepiej u nich co i jak bo patrze że masz dość dużo szczegółowych pytań.

czemu nie ma na ich stronie ceny pakietów tv

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org