poniedziałek, 14 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stancja za 600-700 zl +opłaty licznikowe. W Łomży.

Są chętni za tyle? Bo jest jest dużo takich ofert w ogłoszeniach.

Proszę o konkretne wypowiedzi bez głupich postów i obrażania kogo kol wiek!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stancja za 600-700 zl +opłaty licznikowe. W Łomży.

hmm plus opłaty licznikowe , czyli czynsz jest w tej cenie 600-700 bo raczej to nie jest opłata licznikowa idąc tym tokiem myslenia jesli sie myle to pardon

zależy jaka stancja? masz noclegownie dla bezdomnych i apartamenty w hotelu wybór i cena zależy od chętnego.

600-700 to jest samo odstępne

Dla mnie to jest chore miasto z dwucyfrowym bezrobociem, płacami minimalnymi i cenami z kosmosu.

stancja czyli cała stancja czyli 3 pokoje i kuchnia za 600 , 700 zł raczej się opłaca , niby za 700 zł to pokój mozna w warszawie wynając

Bagatela, to prawie tyle co obiad P-osłów u Sowy :D

Ja biorę 600zł samego odstępnego w nowym budownictwie. 2 pokojowe. Jak komuś nie pasuje to niech swoje kupuje

Jak wlasciciel podatki od najmu sam placi to ok. A jak oszukuje to nie

bigi2004

Jest pokoj w przystepnej cenie dla niepalacej spokojnej osoby od juz ( mail w profilu).

To jest zwykłe cwaniactwo takie stawki. Bez sensu wynajmować za taką cenę, bo za tyle można mieć swoje. Ja mam kredyt niższy niż 600 zl ale wiem, że płacę za swoje i robię co chcę i nikt mi nad głową nie wisi.

od @maruda wynajmij \"stancję dla studenta\" za 380pln :)

a tak w ogóle, to tu w Łomży za M3 - 600-700 + czynsz + opłaty licznikowe, to normalna, standardowa stawka , jak kogoś nie stać, zawsze może mieszkać z rodzicami albo sam kupić swoje , nikt nikogo na siłę do wynajmu nie zmusza

Dlatego zawsze powtarzam s.p.i.e.r.d.a.l.a.j.c.i.e stąd gdzie kto może.

Zycie to nie bajka, nie drap sie po jajkach .

Re:mmmmm bo niejaki mnietek to taki wlasnie wiejskomiejski cwaniaczek ,ktory w taki wlasnie sposob splaca kredyt za swoj apartament i nawet nie byloby w tym nic zlego bo kazdy orze jak moze i jak mowi przyslowie-ale niejaki mnietek vel cwaniak ma sie za kogos lepszego tylko dlatego ze swoim cwancykiem osiagnal to co osiagnal czyli w tym przypadku apartament....Zeby to ogarnac trzeba znac definicje slowa cwaniak badz poznac go czytaj cwaniaka osobiscie.

A czemu twierdzisz,że nie ma pracy? Kto nie ma pracy? Nie wypowiadaj się za innych tylko mów o sobie. W Łomży sa 3 uczelnie wyższe. W zwiazku z tym wielu studentów przybyłych do Łomży z okolicznych wsi generuje popyt na wynajem mieszkań. Poza tym młodzi ludzie są teraz bardzo wygodni,zwłaszcza będąc w związkach i wolą wydać 3/4 pensji na wynajem mieszkania niż mieszkać u rodziców i odkładać pieniądze.
Odnośnie tego,że nie ma pracy to są ludzie bez pracy,ale są tez i pracujący. Podobnie jak są bogaci i biedni, starzy i młodzi, wysocy i niscy etc.
A jeśli chodzi o ceny moi kochani to generuje je POPYT :) jeśli mogę komuś wynajmować za 600zl to nikomu prezentów nie bede robił wynajmujac za 500.

P.S- a odnośnie tego,że to cwaniactwo i że można splacac swój kredyt... Hmm owszem jak najbardziej tylko problem w tym,ze nie każdy może dostac kredyt :D

popieram Pana Miecia dobrze to napisal i prosze nie miec zalu do nikogo ,tylko kupowac mieszkania i tez mozecie wynajmowac i nawet po 800 zl :)) i beda brac jak swieze buleczki

600zł odstępnego +opłaty za 2 pokoje jak na polskie żałosne pensje nie pokrywające żadnych kosztów to dużo ale z perspektywy wynajmującego nie są to kosmiczne pieniądze ale za taką stawkę idzie wynajmować

Kto jest zaradny to stac go na wynajem i nawet na wlasne M .Osoba malo chcaca od zycia zawsze bedzie plakac jak mu niedobrze i zle ,ale w sumie sama taka droge wybrala

Autor: andreo nie jedna osoba na tym forum z zagranicy wrocila z podkulonym ogonem i niech opowie Tobie jak pachnie wynajem za granica nie jest to tak jak myslisz

Ja studiowałem w Poznaniu i płaciłem za pokój (mieszkałem z kumplem) 500 zł +rachunki za media. Ceny za 1? 650+ i to za 10, 12m2...

Żeby było tak kolorowo jak niektórzy chcą nakreślić, to nikt by stąd nie wyjeżdżał i każdy by sobie ze te \"grosze\" wynajmował.

Najpierw zainwestujcie pieniadze w mieszkanie a potem wynajmujcie za 100zł. Na pewno wynajmującemu się opłaci.

CZY mieszkania jakie oferujecie za 600-700zł są w jakiś sposób umeblowane? Można więcej szczegółów?

2-3 lata posiedzisz meble zniszczysz i dalej bedzie meblowal dla innej osoby ?kazdy mebluje na swoja kieszen. lodowka pralka kuchenka wystarczy ,chyba ze ktos dorzuci meble z odzysku oby staly dla oka .cos lepszego noweszego wolaja po 1 tys i kaucje wysokie .

boski tak tylko pytam , chciałam się zorientować, moja znajoma płaci 400 odstępnego + rachunki (woda prąd czynsz) ale wszystko swoje nawet pralka i lodówka.

400 stowki to calkiem nie drogo ,a powiem Tobie tak ma swoje i wie chociarz jak uzywane jest

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org