Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skup Aut Powypadkowych |
Witam, gdzie w Łomży znajdę ww. skup w miarę rzetelny i z dobrymi cenami? Uszkodzony pojazd to Audi A3 3-drzwiowa 98r, uszkodzony przód i tył, chłodnica wypadła ale silnik wygląda w miare dobrze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skup Aut Powypadkowych |
jeśli chcesz sprzedać na złom to do jedwabnego, odbiorą własnym transportem tylko wtedy 50zł odejmą od ceny auta (.) (.)
|
|
Szkoda czasu , za auto które kupił handlarz z uszkodzonymi wahaczemi ( vw passat b5 ) dał 4 tyś telefonie do jedwabnego byłem zrezygnowany , propozycja 700 zł jak dojadą 650 , kpina ...
|
|
Masakra ...
|
|
Możesz oczywiście sam rozebrać samochód pod płotem. Jak Cię złapią, to dostaniesz do 100 000 kary.
|
|
Jak większość części jest ok, to kup budę anglika, przeżuć co trzeba i masz znów bezwypadkowe auto ;]
|
|
Tak, auto bezwypadkowe, tylko z innym numerem nadwozia!
|
|
Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego skup samochodów kraków cennik . Jest to skup, z którego oferty sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony z uzyskanej ceny za mój stary samochód.
|
|
Jeśli potrzeba lawety to polecam https://pomocdrogowaciechanow.pl/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |