Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Diabetolog-gdzie? |
Ludzie,jak teraz w Łomży skorzystać z porady diabetologicznej,gdzie i ewentualnie za ile,bo o ile się orientuję nasza poradnia w szpitalu nieczynna.Kogo polecacie w najbliższej okolicy?Proszę o namiary,może ktoś korzysta z porad innych lekarzy niż Pani dr Ołdakowska?Z góry dziękuję!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Diabetolog-gdzie? |
Ja do tej pory korzystałem z porad dr Ejsmonda. Przyjmował na Kazańskiej a obecnie Al.Legionów 29
|
|
Dziękuję.Mogę Ciebie prosić o nr do rejestracji?
|
|
86 212 53 82 - chyba się nie zmienił
|
|
Wielkie dzięki.
|
|
Polecacie kogoś jeszcze?
|
|
to chyba jedyny i na poziomie lekarz w tej dziedzinie. Santreo
|
|
Bardzo profesjonalna jest też dr Łoaguna. Przyjmowała w przychodni w szpitalu. Ponadto sympatyczna i życzliwa. Polecam krisos
|
|
Tylko poradnia w szpitalu musi być na nowo otwarta .
|
|
Moja kuzynka korzystała z porad dr Małgorzaty Łaguny i bardzo chwaliła,ale nie wie gdzie ona teraz przyjmuje.No i właśnie teraz kłopot- zamknęli poradnię a akurat okazuje się,że i ja muszę skorzystać i za bardzo nie wiem gdzie.Fakt,że to skandal, żeby w Łomży szpital nie miał poradni!Rozumiem,że i tak korzystamy z różnych placówek ale szpital to chyba podstawa a zapotrzebowanie na tego specjalistę w regionie ogromne.
|
|
Dr Łaguna chyba niestety nie przyjmuje prywatnie, ale jedyna nadzieja w tym, że od marca ponoć ma ruszyc poradnia diabetologiczna w szpitalu, na co licze bo nie stac mnie na prywatne wizyty,a do Bialegostoku przeciez nie bede jezdzil, skoro w Łomży są tacy dobrzy lekarze specjalisci. Skoro dr Łaguna nie przyjmuje prywatnie, a polecacie tez Ejsmonda to wiecie moze ile on bierze za wizyte?
|
|
Poradnia diabetologiczna musi być otwarta w szpitalu czekamy do 1 lutego innej opcji nie ma . Pozdrawiam dr. Łagune i dr. Ejsmonta i wszystkich diabetyków oraz ich rodziców Gdzie jest tak aktywne stowarzyszenie diabetykow w Łomzy i coś nie szuka sponsorów.
|
|
Poradnia diabetologiczna musi być otwarta w szpitalu czekamy do 1 lutego innej opcji nie ma . Pozdrawiam dr. Łagune i dr. Ejsmonta i wszystkich diabetyków oraz ich rodziców Gdzie jest tak " aktywne " stowarzyszenie diabetykow w Łomzy i coś nie szuka sponsorów.
|
|
przed szpitalem przy tym laboratorium jest diabetolog przyjmuje dr Ołdziejewska na nfz
|
|
Nikomu to nie przeszkadza ze te poradnie kontraktow nie dostaly z NFZ . Toc tak wszyscy mieli do Bialego jezdzic sie tam u specjalistow leczyc. Gdyby to bylo w innym miescie, to w oddziale NFZ w Lomzy szyb w oknach by nie bylo , ale u nas pacjeci bierni sa .....teraz tylko prywatnie. Zdrowia zycze..
|
|
Widać jednak przeszkadza komuś,tylko u nas zjednoczyć się nie potrafią. Pytanie też ile trzeba czekać na przyjęcie,skoro placówek ubyło raczej. Autor: aga128 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 12-01-12 10:22 przed szpitalem przy tym laboratorium jest diabetolog przyjmuje dr Ołdziejewska na nfz tam gdzie kolejka do listopada?!!!!?
|
|
jak już to dr Ołdakowska :)
|
|
a wie ktos moze gdzie w lomzy kupie antidol ? Paranoje...
|
|
Chyba nikt nie wie.Mam ja jednak nadzieję,że w szpitalu poradnia diabetologiczna powróci. Nawet prywatnie kolejki....To już za komuny lepiej było.
|
|
Czy ktoś coś zrobi w końcu,żeby ruszyły poradnie w szpitalu? tłok ogromny wszędzie a specjalistów brak! Istnieje jakieś stowarzyszenie diabetyków w Łomży to może coś by zrobili,petycję do nfz czy coś...
|
|
Na stowarzyszenie nie licz.... pomóc morze dyrektor szpitala lub sejmik wojewodzki a konkretnie Marszałek Dworzański lub Marszałek Piorunek .w szpitalu przychodnia diabetologiczna musi być bo są tam dobrzy lekarze pozdrawiam diabetyków i ich rodziców
|
|
A może stowarzyszenie diabetyków w Łomży wystosuje pismo do dyrekcji szpitala z pytaniem, czy zamierz wystartować w konkursie na ponowne otwarcie przychodni diabetologicznej w naszym szpitalu. Bo jeżeli jeżeli nie to będziemy się leczyć u Pani endokrynolog Ołdakowskiej.
|
|
Z tego co powiedział mi pracownik szpitala to napewno już nie będzie poradni diabetologicznej w najbliższym czasie.Nawet nie przystąpił dyrcio do konkursu teraz to **** zimna... Ma być poradnia kardiologiczna i nefrologiczna a diabetologiczna według ich logiki widać nie potrzebna.Brawo!!!! Tylko śmierci wyglądać bliskiego jakiegoś urzędasa,to może coś się zmieni.
|
|
wizyty w ramach nfz i w soboty- diabetolog Grycel S. przyjmuje w Somedzie. Polecam, sympatyczny facet a i powie co trzeba.
|
|
Umowy nowe które podpisał nfz w ŁOMZY to tragegia dla pacjentów to prażka całego systemu ochrony zdrowia naprawdę co ci ludzie chorzy są winni tym władcom ludzkiego życia z białegostoku.
|
|
Słyszałam pogłoski, że ponoć znowu ma być otwarta por. diabetologiczna w szpitalu :)
|
|
Nie ma poradni w szpitalu i nie będzie.
|
|
czy ktoś wie czy poradnia diabetologiczna ruszy w szpitalu czy raczej nie????
|
|
Witam, podbijam temat. Czy ktoś może podzielić się informacją na temat diabetologa w Łomży? Czy łomżyński szpital ma kontrakt na tę poradnię? Interesuje mnie NFZ choć sprawa na tyle pilna, że może być też prywatnie. Wiem, że jest Pani Ołdakowska w Somedzie ale może ktoś jeszcze przyjmuje w innym miejscu. będę wdzięczna za namiary, tel. nazwiska. Pozdrawiam
|
|
podaj e-mail
|
|
będę wdzięczna za info usia.owska@o2.pl
|
|
sprawdz poczte:)
|
|
Dziękuje też na forum! Pozdrawiam!
|
|
Nie ma za co:) rowniez pozdrawiam
|
|
podbijam temat. czy w łomży tylko w somedzie przyjmują diabetolodzy? dziękuję
|
|
nikt nie ma aktualnych informacji o diabetologach?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |