wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pytanie w sprawie głośników

Witam, rzadko piszę na forum ale mam pytanie. Czy w Łomży znajdę gdzieś sklep z głośnikami, chodzi mi o całe kolumny głośnikowe wraz z amplitunerem gdzie mógłbym włączyć i posłuchać jak dany sprzęt gra. Bo w naszych sklepach z RTV szczerze to nic ciekawego nie ma. Czy pozostaje mi zakup przez neta?? Dziękuję z góry za odpowiedzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pytanie w sprawie głośników

witam najbliżej B-stok salon RMS ul.Handlowa 7 mają dosyć duży wybór i można posłuchać. http://salon.rms.pl pozdrawiam.

suwałki profesjonalny sklep gdzie ci facet złoży sprzęt do odsłuchu i tydzień będzie wygrzewał na twój przyjazd....gośniki....sprzedaje od x lat ceny za zestaw od 5 tys w górę za 2 głośniki i ampli....

polecam również rms, niedaleko i duży wybór, odsłuchy są także możliwe. Sieczka z elektromarketów się nie nadaje

Ich bin fur Berlin...

Masz w Łomży, pierwszy to ten nowy sklep Lgelektronic na rogu W.Polskiego i sikorskiego drugi muzyczny u Igielskiego KAM 1 na Turlejskiego w piwnicy ( obok centrum 4+ z KAM jeden możesz towar też obejrzeć w internecie i sprawdzić oraz obejrzeć na sklepie. http://www.kami.sklep.pl/section,Nag%C5%82o%C5%9Bnienie_estradowe,18

Sieczka jest zawyżona cenowo przynajmniej o 1 klasę...serię

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org