wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wizy usa

Mam zamiar jechać po wizę jak tłumaczyć ze jadę na zakupy tam jak tłumaczyć kto dostał toniech napisze jak i co mówił jak pytali???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wizy usa

kubus1234 toniech używa polska języka,trudna języka.Po jakiemu będzie twoja języka na zakupach?

A co będziesz kupać?

Tak powaznie pytam osób które były co mówić i jak?

tak z ciekawości ile masz lat? bo albo wystawki w Niemczech, albo zakupy w Usa, albo sprzedam kufer to naprawdę wszechstronność godna podziwu.

bigi2004

kubus: powiedz, że jedziesz kupić w popularnej sieci sklepów Bestbuy (między innymi z narzędziami) - mechaniczną piłę do ścinania topoli. Aby uwiarygodnić swoją wypowiedź pokaż na zdjęciu topolę z podwórka w Twojej wsi, o której piszesz w kilku postach na tym forum.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Może już opchnął topole i ma na bilet, czego rżycie :)

Czy jest e końcu ktoś kto konkretnie odpowie na pytanie????ktoś kto orientuje się w temacie??

Najlepiej jechać na \"spontana\" i zmyślać na miejscu. Dobrze jak jesteś studentem, jade na małe wakacje lub odwiedzić rodzinę. Lub po prostu im powiedz, że jade tam z biletem w jedną stronę będę nielegalnym emigrantem.

Będą pytać \"gdzie jest Nemo\", a jak dadzą Ci test to pamiętaj - 1A, 2C, 3C, 4B, 5 chyba też B.
A jak podepną do wariografu, powiedz im, że jedziesz robić plany budowy dróg, plany budowy dróg, podkreślam jeszcze raz - plany budowy dróg...

Jaja sobie z chłopaka robicie:)

Jako że mam dobry humor to Ci napiszę. Nie stresuj się podczas rozmowy, mów prawdę którą oni chcą usłyszeć a Ty możesz udowodnić. Moja rozmowa trwała z 3 minuty maksymalnie pytania: czym się zajmuję ? reszta rozmowy bazowała na tym nie potrzebował żadnych dokumentów aby uwierzyć że naprawdę tam lecę w celu jak we wniosku wizowym.

ps nie sil sie na gadki w ich języku ;-);-) & good luck !

tyle że on tam chce do pracy a więc spoci się będzie kręcił a na koniec mu podziękują

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org