Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaki urolog bardzo proszę o pomoc kogo polececacie |
Witam poszukuję dobrego urologa najlepiej takiego który pracuje w szpitalu który w razie problemów przyjmie na oddział może ktoś mi pomoże będę bardzo wdzięczna za wszelką pomoc. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaki urolog bardzo proszę o pomoc kogo polececacie |
Puchnarewicz,pracował w szpitalu a teraz gdzies na W.Polskiego. Chyba w przychodni.Poszukaj w Googlach namiarow. Godny polecenia.
|
|
Jeśli Wojska Pol. to Promedpol tel. 86 2150 265. Najlepiej do OstrołęKi w Łomży przyjmuje przy Ks. Janusza 17 wtorki i czwartki po 16-tej prywatnie ordynator z tamtego szpitala Dr Załęski - wspaniały fachowiec i taki sam człowiek.
|
|
Zgadzam się z Franio11 Piszę poprawnie po polsku.
|
|
krajewski,pracuje w szpitalu
|
|
bardzo dziękuję a czy polecacie orydanatora Łomży Sarycyn?
|
|
Witam. U nas nie ma dobrych urologów, przez pół roku borykałem się z problemem, Załęski nie pomógł, słynny kulturalny Trywiański- ktoś tu kiedyś napisał ,że w gabinecie przywitał się i był tym zachwycony. Mam do czynienia z lekarzami, Krajewski zdziwiony był jak pokazałem badania z laboratorium z Białegostoku adres wziął , Czy im się nie chce leczyć czy głupa palą? Puchnarewicz na stałe pracuje w Białymstoku na urologii ordynator Kozłowski. Tam jest pomoc rzetelna, ordynator z powołania , nie ma dystansu do pacjentów. Leżałem tam.
|
|
a u kogo byłeś prywatnie Puchnarewicza czy Kozłowskiego że położyli cie na odział. Ja mam to samo wyniki z laboratorium z Białegostoku traktują tak jakby iż nie było dają antybiotyki które nie działają nie patrząc na antybiogram a problem jak był tak jest i ciągle powraca -(
|
|
weronika kobiety chodza do ginekoloa :) ---------------------------------------------
|
|
Prywatnie w białymstoku przjmuje w poniedziałki. wizyta kosztuje 200zł. 85 7488204
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |