poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szukam montera anten DVB T

Witam, szukam konkretnego montera lub firmy która zajmuje się min.instalacją anten do tv naziemnego. Wszystko jest zrobione i wyprowadzone i chodziło ostatnie 2 lata jednak po zimie (domek sezonowy) padło.
Wymieniłem zasilacz i to co w domku też przejrzane więc potrzebuje kogoś kto zajmie się anteną na dachu. Mam tylko jedną prośbę nie podsyłajcie kontaktu do firm typu "panie drabinę to ja mam ale nie mam jak przywieźć" bo z takimi to od rana już się na gadałem. Szukam konkretnego wykonawcy który przyjedzie zrobi i weźmie swoje za robotę a nie sprawianie kłopotu zlecającemu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szukam montera anten DVB T

Witam, Do odbioru cyfrowej tv wystarczy zwykła antena pokojowa oraz na nowo trzeba wyszukać kanały-obecnie 24 (bez żadnych wzmacniaczy)

ketjowr

Gdyby to było takie proste to bym nie szukał montera. Chodzi o antenę zbiorczą na domu która daje sygnał na 3 odbiorniki a nie antenę za 15 zeta postawiona na parapecie, geniuszu.

Pilne Łomża okolice

---------------------------------------------------------

Ksebka

M. Sat-Serwis\" Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Maria Ksepka
M. Sat-Serwis
tel. 86 216 34 38
pl. Niepodległości 9
18-400 Łomża
woj. podlaskie

dzięki

---------------------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org