Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pamiec ram ddr2 |
Witam. Posiada moze ktos za zbyciu pamiec ram ddr2 do sprzedanie ? (Komputer stacjonarny). Najlepiej o 1 lub 2 gb :) Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pamiec ram ddr2 |
serio nikt nie ma??
|
|
Posiadam 1 giga 2 razy po 512 mb marka Kingston częstotliwość 667 mhz < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Cena?
|
|
Ile dasz, tyle będzie, myślałem o 20 zł Są dlatego dwie kości że, pracowały jako dual channel i tak były kupione. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Dam 15 , jezeli pasuje to daj jakis namiar na siebie.
|
|
Sorry Krystianie, sytuacja nieco się zmieniła. Sąsiadka zorientowała się że, zamierzam puścić owe kości i ktegorycznie nakazała abym zostawił je dla niej. Posiada starszego kompa na chipsecie-965 i dwa wolne sloty na pamięć. Dokładając 1 giga będzie miała łącznie-3. Przepraszam za zawracanie dvpy, ale tak to już bywa. Jak sobie leżakowały, to przez 5 lat. Gdy zamierzałem sprzedać, od razu więcej chętnych się znalazło. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Rozumiem. Nadal Aktualne !!
|
|
Krystian12160 - mam taką pamięć, jeśli nadal jesteś zainteresowany. Jest NOWA, kupiona pod najnowszą grę Call of Duty, niestety, procesor nie był w stanie uciągnać tej gry, więc pamięć została wyjeta. Zakupiona 8 listopada 2014. Pamięć DDR2 2GB.
|
|
studentka24 a ile za nią chcesz?
|
|
Jaka cena by byla?
|
|
Nie jestem naciągaczem, ale też nie oddam za darmo. W tym poście, ale nieco wyżej padła cena, która dla mnie jest nie do przyjęcia. Bądźmy realistami .... za pamięć zakupioną w listopadzie zapłacono 130 zl, na to mam paragon. Pamięć jest NOWIUTKA i nie używana. Jesli miałabym ją \"opchnąć\" za taką gotówkę, to niestety, ale mówie zdecydowanie nie. Cena, za którą jestem gotowa ją sprzedać to 90 zł. Jeśli wykazujecie zainteresowanie, to zapraszam.
|
|
Jeżeli aktualne mam do sprzedania używaną pamięć. 1GB DDR2 PC2-6400 800MHz Kupiłem sobie 2 szt. ale jedna jest mi nie potrzebna. cena 30 zł.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |