Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Straż miejska Łomża Przyczajony tygrys ukryty smok |
A najlepszy jest komentarz pracownika straży miejskiej podpisany Imieniem oraz nazwiskiem. Wklepując to w google wyskoczyło mi że jest pracownikiem straży miejskiej w Łomży. Ciekawe :) https://www.youtube.com/watch?v=FCevQCTfFu0
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Straż miejska Łomża Przyczajony tygrys ukryty smok |
Wrałuuuu jaki kociak hehehe Przyjdzie czas ...
|
|
Hehe sam do siebie piszesz z 2 kont...dobry jesteś
|
|
Słabo :-) ile pracownik straży miejskiej ma kont? Przyjdzie czas ...
|
|
Autor: zlikwidować_straż_miejską1 (---.anonymouse.org) Data: 16-12-14 14:59 A najlepszy jest komentarz pracownika straży miejskiej podpisany Imieniem oraz nazwiskiem. Wklepując to w google wyskoczyło mi że jest pracownikiem straży miejskiej w Łomży. Ciekawe :) https://www.youtube.com/watch?v=FCevQCTfFu0https://www.youtube.com/user/studiopinacolada
|
|
Czy ktoś mi wytłumaczy o co chodzi?
|
|
juz mowie, pan M(ta osoba o wielu nickach ktora rozmawia sama ze soba na forum prezes i zlikwidowac no i jeszcze inne nicki, co tu duzo mowic) chcial kiedys do policji, staral sie, mowil, ze bardzo chce, nie udalo sie bo komendant wojewodzki odmowil mu ze wzgledu na wykroczenie, ktore popelnil. o tym tez sie zalil na lamach forum (wszystko jest opisane na tym forum-oczywiscie sam wszystko opisal:) ) pewnego czasu dostal od SM mandat za cos...pozniej chcial zrobic prowokacje. zaparkowal swoj samochod pod UM w Lomzy na kopercie. poszedl za rog budynku i nagrywal jak wchodzi do ratusza. na nastepnym filmie wychodzi z niego i podchodzi do samochodu SM udajac wielkie zdziwienie. ten film jeszcze gdzies krazy po necie. na tym filmie pan M byl chyba zakatarzony, ale nie o to tu chodzi. twierdzil, ze inni tez tam parkuja, ze samochod prezydenta nie jest prezydenta, a jesli jest to czemu on tam parkuje (moglem przekrecic te sytuacje, bo dawno ogladalem ten filmik) mowi duzo, nie na temat, ze nie jest winny i w ogole, ale na sam koniec przyjal mandat. od tamtego czasu duzo filmow zza krzaka czy plotu czy jak jedzie samochodem i nagrywa ukazywalo sie na youtube nie wnoszac nic ciekawego, chcac oczywiscie wysmiac, ale czytajac komentarze na portalach to raczej on byl w centrum uwagi i to tej negatywnej, ale zeby nie bylo, to jest moga ocena chyba przyblizylem ci troche cala te sytuacje pozdrawiam
|
|
Coś mi tu strażą pachnie :-) Prowokacja..to znaczy że Pan M jednak was w ciuła zrobił i daliście się? Ale przykro :-))) Ten Pan co podpisał się na YT to faktycznie pieniacz, i jakie słownictwo ulala:-)
|
|
to sie mylisz, mam dobra pamiec. usunales ten film jak ludziom w rozmowe telefoniczna sie wlaczales? no tak, ten pan M to nie ty tak?
|
|
Matka wie że ćpiesz?;-))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |