Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szpilki śruby |
Witam, gdzie mogę dostać/spytać się o szpilki/śruby do felg stalowych golfa IV. Potrzebuję cały komplet 20 a w sklepach nowe 6 zł za sztuke jest, a chodzi mi o używane czy gdzieś dostane.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szpilki śruby |
|
ile jestes sklonny zaplacic za caly komplet ?
|
|
przyspawaj do wiosny nie odpadna jesli chodzi o bezpieczenstwo to lepiej kupic nowe ale co tam bezpieczenstwo jak ma sie golfa
|
|
przyspawaj do wiosny nie odpadna jesli chodzi o bezpieczenstwo to lepiej kupic nowe ale co tam bezpieczenstwo jak ma sie golfa
|
|
max 40plnów :)
|
|
W Świecie opon i akumulatorów mają :) “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców”
|
|
Madagaskar zazdrościsz golfa? No akurat bezpieczeństwo ale używana szpilka czemu ma być zła? Jak gwint nie jest zerwany, tak jestem skłonny zapłacić za komplet bo od alufelg mi nie pasują a nowych alu szkoda na zime.
|
|
za używki max 60 zł.
|
|
nisko cenisz swoje zycie skoro tak rozumujesz
|
|
siwysiwy po Twoim myśleniu ja rozumuję ze co sezon nowe kupujesz jak używane są juz nie dobre, widzisz kto bogatemu zabroni? Niestety ja nie mam na tyle kasy zeby co sezon kupować :)
|
|
Mało to co oferujesz ,szczególnie ze śruby oryginalne prosto z Wolfsburga ;-) oraz od reki. W naszych sklepach sa tez z chrl tych nie polecam mimo ze ładne i nowe.
|
|
temat nieaktualny kupiłem komplet nowych orginalnych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |