Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybory |
Mój Wujek w tym roku kandydował do Rady Dzielnicy. Powiedział, że podeszła do niego ostatnio sąsiadka i zagaduje: S - A Dzień dobry sąsiadowi, dzień dobry! Zagłosowałam na pana! W - A dziękuję bardzo, dziękuję, jestem wdzięczny za każdy głos! S - No w końcu panu obiecałam prawda? Pani Iksińskiemu z pierwszej klatki też. W - Jak to? S - No na pewno go pan kojarzy, taki w ciemnych okularach zawsze chodzi w garniturze. W - Ale to na kogo pani oddała w końcu głos? S - No na pana i na Iksińskiego! No i jeszcze na panią doktorową z 3 piętra, bo ona to mje zawsze recepty przez męża realizuje, no to nie mogłam jej odmówić prawda? W - Ale to postawiła pani kilka krzyżyków? Nie tylko jeden? S - A co PAN?? Co pan taki samolubny? Tylko dla siebie by chciał!!! W - Ale pani głos jest nieważny! S - A co mje pan głupoty opowiada! Na różnych listach stawiałam! Samolub pan jesteś i tyle! Ja już więcej na pana nie zagłosuję!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybory |
I ma sąsiadka rację ja też na tego samoluba bym nie zagłosowała.Głosowałam na Kamińskiego jak Kaczyński kazał a że takiego nie umieśćili na liście to go dopisałam sama, a co tam, ja mam decydować na kogo głosuję a nie co mi tam na liście napiszą.
|
|
Re: Wybory |
I ma sąsiadka rację ja też na tego samoluba bym nie zagłosowała.Głosowałam na Kamińskiego jak Kaczyński kazał a że takiego nie umieśćili na liście to go dopisałam sama, a co tam, ja mam decydować na kogo głosuję a nie co mi tam na liście napiszą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |