niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wybory

Mój Wujek w tym roku kandydował do Rady Dzielnicy.
Powiedział, że podeszła do niego ostatnio sąsiadka i zagaduje:

S - A Dzień dobry sąsiadowi, dzień dobry! Zagłosowałam na pana!
W - A dziękuję bardzo, dziękuję, jestem wdzięczny za każdy głos!
S - No w końcu panu obiecałam prawda? Pani Iksińskiemu z pierwszej klatki też.
W - Jak to?
S - No na pewno go pan kojarzy, taki w ciemnych okularach zawsze chodzi w garniturze.
W - Ale to na kogo pani oddała w końcu głos?
S - No na pana i na Iksińskiego! No i jeszcze na panią doktorową z 3 piętra, bo ona to mje zawsze recepty przez męża realizuje, no to nie mogłam jej odmówić prawda?
W - Ale to postawiła pani kilka krzyżyków? Nie tylko jeden?
S - A co PAN?? Co pan taki samolubny? Tylko dla siebie by chciał!!!
W - Ale pani głos jest nieważny!
S - A co mje pan głupoty opowiada! Na różnych listach stawiałam! Samolub pan jesteś i tyle! Ja już więcej na pana nie zagłosuję!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wybory

I ma sąsiadka rację ja też na tego samoluba bym nie zagłosowała.Głosowałam na Kamińskiego jak Kaczyński kazał a że takiego nie umieśćili na liście to go dopisałam sama, a co tam, ja mam decydować na kogo głosuję a nie co mi tam na liście napiszą.

Re: Wybory

I ma sąsiadka rację ja też na tego samoluba bym nie zagłosowała.Głosowałam na Kamińskiego jak Kaczyński kazał a że takiego nie umieśćili na liście to go dopisałam sama, a co tam, ja mam decydować na kogo głosuję a nie co mi tam na liście napiszą.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org