niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kupno oleju do auta

Witam, Panowie gdzie w lomzy mozna kupic pewny olej do auta np. motul, liqui moly, valvoline a nie jakis rozlewany bubel ? Pozdro

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kupno oleju do auta

Artech PHU Andrzej Radziwanowicz Biore od niego motula, jest ok.

LIQUI u nas praktycznie niedostępny, reszta jak wyżej

Dokładnie, podjedź do Andrzeja, ma szeroki wybór, ja ostatnio sięgnąłem po linię Penrite, co u nas jest w ogóle rzadkością, a szkoda. Sklep na skrzyżowaniu Woj. Polskiego z Sikorskiego po prawej stronie przy przystanku w kierunku straży.

dobre te wasze pomysły olej produkują rafinerje a nazwa to sprawa gościa z pomysłem a to jedna cysterna tak jak z Paliwem przecież BP Polska nie bedzie ciagac do stacji paliw z centrali tylko z Orlena swoimi autami

madagaskar wiem, ze mobil, castrol, lotos, orlen platinum rozlewany jest w rafinerii gdansk i placi sie tylko za opakowanie itp dlatego pytam czy gdzies mozna dostac orginalny a nie rozlewany i pakowany w polsce... Ok dzieki podjade i rzuce okiem na oferte

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org