Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
monopol Lord Mazowiecka |
Nie polecam tego sklepu !!!! Ceny z kosmosu za to co kosztuje w innych sklepach 24 oni nabijają 33 Proponuję szerokim łukiem omijać ten sklep bo sam za 0.7 zapłaciłem 40 masakra
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: monopol Lord Mazowiecka |
Ja wręcz przeciwnie-polecam ten sklep. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Ceny są jakie są, jeżeli porównamy do supermarketu to jest tam drogo. Każdy ma wolny wybór, jak Ci za drogo idź gdzie indziej. Widzę konkurencja nie śpi...
|
|
nie pasuje idz do biedronki za darmo maja tam praowac pij szczyny z biedronki a potem sie za kilka lat okaze ze czegos nowego lub ciekawego nie mozna dostac nigdzie chce napic sie wodki to kupuje pawline po 70 za 0.5
|
|
Widziały gały cenę to po jakiego kupowały i brały i potem Napier....ły na sklep a że drogo a gdzie indziej taniej.
|
|
no tak odezwał się szef i te dwie panny co tam pracuja NIE POLECAM !!!!! ceny mają z kosmosu !!!
|
|
skoro ceny nie pasuja to po chu... tam kupujesz? idz gdzie inadziej i nie rob afery
|
|
kupowałem bo było blisko ale już nigdy tam nie kupię bo obok mam 10 zł na butelce taniej i to dosłownie !!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |