Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet Vectra |
Osoby korzystające z Internetu Vectry proszę o informację, czy działa im bez problemów. U mnie na wszystkich komputerach zamula.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet Vectra |
U mnie nie działa od wczoraj wieczorem :/ Szczerze to rozważam rezygnację z usług Vectry. Jestem ich klientem od 4 lat i \"po drodze\" firma zaliczyła za dużo wpadek.
|
|
Jest awaria w całej Polsce. Nie działają DNSy info FB.
|
|
mi rowniez. vectra to najgorsze g*wno jakie kiedykolwiek mialam, poza tym weekendem stale sa jakies trudnosci
|
|
Nie działa i powiem szczerze, że mam ich net od 8 lat i od roku jest bardzo słabo, niestabilnie i wolno.
|
|
u mnie to samo porażka!!!!!
|
|
Zamula strasznie, chyba dotyczy to całego internetu w Polsce. No cóż, PKW musi ustalić jaki był wynik wyborów.
|
|
Ja jestem abonentem Multimedia , i myślałem o przejściu do innego operatora bo myślę że Multimedia to porażka , ale jak widzę inni są nie lepsi więc co robić ? może jest inny operator godny zaufania.
|
|
Awaria ta nie jest tylko w Vectrze. Prawdopodobnie to zmasowany atak hakerski na serwery firm telekomunikacyjnych. Trzeba zmienić w routerach lub w kompie swoim DNSy na np. te z google. Wpisać w opcjach połączeń sieciowych nowe adresy DNS. np. 8.8.8.8 alternatywne 8.8.4.4 Google Public DNS IP addresses The Google Public DNS IP addresses (IPv4) are as follows: 8.8.8.8 8.8.4.4 lub użyć innych adresów DNS np Adres podstawowego serwera OpenDNS to 208.67.222.222, a serwera alternatywnego - 208.67.220.220. U mnie działa.
|
|
ta firma porażka, przeszedłem do innej firmy i mam wolniejszy net chodzi szybciej niż w vectrze :) ---------------------------------------------
|
|
spróbuj może zmienić też przeglądarkę na superbird, mniej zamula :) dla mnie 2x lepsza nich chrome czy firefox :) ---------------------------------------------
|
|
U mnie też szwankuje. Nigdy więcej Vectra. Zbyt wiele problemów z nią a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Vectra to syf taki sam jak jak i te ich chinskie modemy (piekarniki). w Lomzy to tylko Ist jest godne polecenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |