Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Doktor Stanisław Schramm |
Wspaniały cudowny człowiek , lekarz , mieszkaniec tegoż miasta. Dzisiaj gdy dowiedziałem się dość późno o śmierci tegoż wspaniałego łomżyniaka zasmuciłem się głęboko ponieważ uświadomiłem sobie ,że odszedł jeden z wybitnych mieszkańców naszego miasta. Odszedł człowiek który stanowił elitę intelektualną tegoż grodu nad Narwią tak już nieliczną a jakże temu miastu potrzebną. osobiście pamiętam Go jako lekarza z pomocy którego jak młody człowiek często korzystałem. Był zawsze uśmiechnięty ,życzliwy, niosący bezinteresownie pomoc. Zawsze byłem jestm i będę dumny ,że taki człowiek był mieszkańcem tego miasta a ja mogłem żyć tu razem z nim w naszym mieście. Dzisiaj chyle przed nim czoło kolejny raz w geście pożegnania i wielkiego uznania jego człowieczeństwa i intelektu. Nigdy nie zapomnę Pana Doktora Rajzel
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Doktor Stanisław Schramm |
...ale jakiego wieku dożył...?!, a przecież kiedyś umrzeć trzeba... rudy błazen z druhem
|
|
paplik przecież ty zawsze wszystko wiesz aby to obszczekać a tu coś ci zawiodło że nie wiesz ze 92?
|
|
franio, aleś ty bystry jak woda w klozecie :):):) a widziałeś te sarkastyczne ...ale jakiego wieku dożył...?!, ? -pytanie ! - stwierdzenie
|
|
Wspaniały człowiek i lekarz jeden z symboli tego miasta szczere kondolencje dla rodziny uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |