Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ryby skalary |
Witam czy w naszym mieście oprócz sklepów zoologicznych ktoś ma mini hodowle rozmnażanie rybek akwariowych np skalary i inne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ryby skalary |
slaby interes
|
|
Raczej interesuje mnie kupno rybek niż na tym zarabiać
|
|
To zależy co Ciebie interesuje. Są takie osoby i to kilka i z naprawdę konkretnymi hodowlami, także na skalę europejską
|
|
Mam kilka skalarow i chciałbym do nich jeszcze z kilka dołożyć rybek tylko u nas w sklepach nie ma nic ciekawego co by mogło mnie zainteresować
|
|
U nas nie ma nic a jeśli są to ceny wysokie ...
|
|
akwapodlasie.org najszybciej coś znajdziesz i z Łomży i innych miast podlaskiego. Kontaktuj się z ludźmi z forum, bo spora część systematycznie jeździ np do białego i bez problemu przetransportują dla Ciebie ryby czy coś czego będziesz potrzebować
|
|
Myślę, że na allegro znajdziesz prawdziwych hobbystów sprzedających swoje własne hodowle. Znam takiego pasjonata, który ma akwarium 600 l. Na allegro sprzedaje nawóz do roślin akwarystycznych i podłoża. Dużo doradza i do zakupów zwykle dodaje coś z własnej hodowli. Sprawdź na stronie: http://allegro.pl/sklep/11247948_aqua-ster
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |