sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prostownik z lidla?

Czy te prostowniki z Lidla dają radę? Pierwsze przymrozki i pojawiają się problemy z odpaleniem auta.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prostownik z lidla?

daja bez problemu

Andrzej W.

mam taki osobiście i ładuje jak szalony :) A i mini elektronika pomaga, bo nie trzeba go za bardzo pilnować. Jedyny minus, to że czasami dobrze się grzeją :)

Pjotr

Z Lidla powinien dać radę. Sam pożyczałem od znajomego podczas ubiegłorocznych przymrozków z hipermarketu. Rzeczywiście mocno się grzał - ale to pewnie dlatego, że akumulator był rozładowany do samego końca.
Szybciej naładujesz takim czymś http://www.motointegrator.pl/produkty/1201592-prostownik-ideal-sprint-15. Ale trzeba za tą przyjemność beknąć około 200 plnów.

RÓWNIEŻ MOGĘ POLECIĆ TEN PROSTOWNIK Z LIDLA KORZYSTAŁEM RAZ Z NIEGO I JESTEM ZADOWOLONY ZA TAKĄ KASĘ NIC LEPSZEGO NIE ZNAJDZIESZ A WRĘCZ PRZECIWNIE DZIADOSTWO MOŻNA KUPIĆ

Jaka cena takiego prostownika z Lidla?

OKOŁO 60 ZŁ W UBIEGŁYM ROKU PŁACIŁEM 59,90

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org