Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podejrzany o łapówkarstwo |
No to pięknie. Udowodnią mu przyjęcie korzyści majątkowych lub nie, ale w SM "Perspektywa" wiceprzewodniczącym RN może być. Proponuję dostarczenie mu tel. komórkowego, żeby był na bieżąco, co się dzieje w spółdzielni. No i koniecznie wysyłać paczki żywnościowe. Tak trzymać p. prezesie. Może kiedyś i p. prezesowi dobierze się do tyłka ABW. Bedzie znał zwyczaje panujące w areszcie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podejrzany o łapówkarstwo |
felix-a jak udowodnią to moze go z rady wywalą? A
|
|
Na dwoje babka wróżyła.
|
|
takiemu to dobrze, ale to nasza Polska rzeczywistość, że jak ma się mocne plecy to i można zasiadać w Radzie nadzorczej przy jednoczesnym spędzaniu czasu w zakładzie karnym.
|
|
winien nie winien... siedziec powinien... prawda felix? \\\"chciałbym mieć dziewczynę... albo chociaż rower...\\\"
|
|
Niedawno były wybory do Rady Nadzorczej tej spółdzielni i i pozostał ten sam układ, nie wpuścili nikogo spoza układu, więc dopóki nikt z zewnątrz się tym bardziej nie zainteresuje to będą robić co będą chcieli .... Myślę że musi upłynąć jeszcze wiele lat, aż nastąpi zmiana pokoleniowa w urzędach, dopiero może będzie normalniej .... Ale swoja drogą to by się ludzi wstydzili .... przecież to są urzędnicy których mijamy na codzień, którzy mieszkają razem z nami, gdzie moralaność gdzie ???
|
|
Egon-do rady, z tego co wiem, weszło czworo nowych ludzi. A moze zamiast narzekać zaczniesz coś robić? I to ty powinieneś się wstydzić traktując człowieka jakby juz był skazany. A ze sam zainteresowany jest zamkniety i bronic sie nie moze to chulaj dusza. Myśle,ze skoro go wybrali to nie wierzą w te baje o łapówce. A jesli okaze sie to jednak prawdą-to licze na rozsadek i zmianę na tym stanowisku. A
|
|
A po mojemu to nie powinien wchodzić do rady, Nie chodzi tu o to czy jest winny pobierania łapówek czy nie jest winny, ale w momencie kiedy jest oskarżony to do momentu rozstrzygnięcia sprawy powinien zostać zawieszony w pełnieniu wszelkich funkcji publicznych. I teraz pewnie dostał jeszcze za pełnienie tej funkcji solidną dietę... to już jest delikatne przegięcie, ja muszę się sprężać jak szalony żeby przeżyć od wypłaty do wypłaty a taki Pan nie dość że ma dach nad głową to jeszcze "zdalnie" zarabia pieniążki... Tylko się wq... jak przeczytałem tę wiadomość. I wcale mu nie współczuję, nie łączę się z nim w bólu, nie składam wyrazów szacunku... dla mnie takie praktyki to chamstwo i drobnomieszczaństwo Szanowna Rado. pozdrawiam M
|
|
Zbyszek jest tak zajęty sprawami spółdzielni że nie miał czasu o tym sie dowiedzieć, a pozostali sa tak mu wierni że gdy zgłosił kandydaturę to nie śmieli sprzeciwu powiedzieć.
|
|
A w jaki sposób nieobecny na zebraniu został wybrany? ZAOCZNIE???!!! ludzie to nie chodzi o to czy winny czy nie. Chodzi o to, że go fizycznie nie było!! Więc jak mógł zostać wybrany? To jest chore! I my mieszkańcy tej spółdzielni na to pozwalamy! Antynka jeśli byś była choć raz na zebraniu w spółdzielni to byś głupot nie gadała. Tam ludzie prezesa "rzondzo" Pozdrawiam
|
|
Proszę o podanie adresu strony internetowej "Perspektywy" , by zobaczyć co się tam dzieje i kto nowy wszedł do rady nadzorczej.
|
|
Wygląda na to, że SM nie ma swojej strony. Nigdzie nie mogę znaleźć.
|
|
Czy ktoś może podać, kogo wybrano na wiceprzewodniczącego SM "Perspektywa". Jak się nazywa ta osoba?
|
|
Państwo kolesiów!!!! Państwo w państwie. Jak można wybrać kogoś nieobecnego nie pytając go o zgodę chyba, że prezes ma połączenie gorącą linią z Lublinem. C3po powieram, że do czasu rozstrzygnięcia sprawy powinien być zawieszony w pełnieniu wszystkich funkcji publicznych. Swoją drogą ten wybór świadvzy o tych co go rekomendowali i wybierali.
|
|
ludzie trochę spokoju. wybory do rady były duzo wcześniej i to ludzie go wybrali, nie uczestniczać w radach nie pobiera diety, jeśli to za co został zatrzymany okaże się słuszne myślę, że zostanie z tej funkcji odwołany i z rady również, także nie gorączkujcie się jeszce nic nie udowdoniono, człowiek łatwo zniszcyć. Uważam, ze jeżeli winny to powinna spotkać go kara, a jak będzie niewinny to co wtedy powiecie?
|
|
...niech udowodni że nie jest wielbłądem... ________ Malachit
|
|
MarCo-sorry, ale straaasznie głupie pytanie zadałeś-niby nie wiesz jaki Pan Z:P Ze juz nie wspomnę o braku precyzji-wice Prespektywy-ale wice czego??:))) Marx-tak sie składa, ze byłam na róznych dostępnych mi "zebraniach" Spółdzielni. Widziałam co sie tam dzieje, widziałąm jak duzo w tym polityki itp. Dziwię się nawet, ze ta cała spółdzielczość jeszcze funkcjonuje, bo przypomina mi trochę filmy Barei. Nie lubię tylko gadania, ze ten czy tamten rządzi albo robi coś żle-a marudzący siedzi i tylko krytykuje, bo tak jest najłatwiej. A
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |