Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
stare gazety |
Hej czy wie może ktoś czy w Łomży jest i gdzie jakiś sklep ze starymi gazetami ,np.coś takiego jak kiedyś Basia? Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: stare gazety |
Ja ma sztandar młodych z 1951
|
|
aha ok fajnie dzięki Pozdrawiam.
|
|
Możesz zamienić na Trybunę Ludu?
|
|
Mam do oddania kilkanaście czasopism dla diabetyków, kilka rossmanowskich gazetek Skarb oraz kilkanaście czasopism o urządzaniu mieszkania (Tak Mieszkam, M jak Mieszkanie itp.). Mam też na sprzedaż duuużo numerów czasopism dla rodziców (Dziecko, Mam Dziecko itp.) po 0,50 zł/szt.
|
|
mój kolega ma dużo starych gazet, które sprzedać może za symboliczną kaskę. (komputerowe, wojskowe, historyczne, wszystko z końca lat 90. Ma też gazety z lat 80) Napiszcie na mojego maila, jak jesteście zainteresowani to was skontaktuje: estera.goldshmidt@gmail.com http://galeria-hajnowka.pl/ Fiu fiu fiu
|
|
Sprzedam przepalone żarówki. Może ktoś do ciemni fotograficznej potrzebuje.
|
|
A ja mam kolekcję Magic Basketball, jakieś 50 numerów. Ale nie sprzedam :) Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |