Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
założenie internetu |
witam z jakiej sieci polecacie założenie internetu.z góry dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: założenie internetu |
okolice łomży
|
|
Masakra ...
|
|
Polecam firmę Elnetix sam mam i jest ok
|
|
do Tommek a gdzie ta firma się mieści i jak to wygląda u ciebie.
|
|
Ja mam w T-Mobile i nie narzekam.
|
|
A ja polecam EXE CONSULTING ERNEST ZEBROWSKI Adres: 18-400 Łomza ul.Niemcewicza 6/31 Telefon:+48 600397432 biuro@execonsulting.pl www.execonsulting.pl SUUUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!
|
|
Zapytaj w Techniku na ul. Kwiatowej. Oni obsługują okolice Łomży. Jest dość szybki i niedrogi.
|
|
Tylko TSUNAMI jest super,polecam:)
|
|
do elle43 a gdzie ta firma sie znajduje tsunami
|
|
Biuro TSUNAMI mieści się na Sienkiewicza 10 www.tsunami.pl
|
|
o co tu chodzi? ExE Consulting ul. Sienkiewicza 10 18-400 Łomża elnetix sienkiewicza 10 tsunami sienkiewicza 10 Jakaś Mekka dostawców Internetu? Wokół Łomży będzie budowana sieć w technologii światłowód do domu (ftth), raczej tym warto się zainteresować. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
http://www.narew.info/1,8418-nowoczesny_internet_od_dostawcy_z_lomzy__.html -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Jeśli dostawcą ma być Avito to naprawdę nie warto się tym interesować. Jakość usług poniżej krytyki, zresztą obsługa klienta podobnie. Internet Avito przeżyłam na własnej skórze i nigdy więcej.
|
|
Światłowód kontra radio. Zwycięzca wg Pani Magdy to radio! Nie znalazłem posród Pani postów, aby kiedykolwiek pisała Pani z domeny Avito. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Panie Tomku Nie znam się na aspektach technicznych. Jedyne o czym napisałam to, że na podstawie własnego doświadczenia nie polecam firmy Avito. Przez dwa lata borykałam sie z problemami mając Internet z tej firmy i dopiero po zmianie dostawcy zapomniałam co znaczy słowo awaria i brak dostępu do Internetu. Pozdrawiam.
|
|
Więc czemu aż dwa lata korzystałaś MagdaEm z Avito skoro aż tak zle chodził.W Avito niema umowy i nikt na siłę nie trzyma.Ja z własnego doświadczenia mogę stwierdzić że Avito lepiej mi chodzi niż neostrada wcześniej
|
|
EXE CONSULTING ERNEST ZEBROWSKI ExE Consulting ul. Sienkiewicza 10 18-400 Łomża elnetix sienkiewicza 10 tsunami sienkiewicza 10 Co to za dziwni dostawcy? Boże
|
|
Dupki,a kto podawal ze ExE jest na Sienkiewicza????? Najpierw przeczytaj a potem pisz!Niemcewicza 6
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |