piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
naprawa telefonu

Możecie polecić jakiś komis czy coś innego gdzie naprawiają telefony komórkowe ? Najlepiej w okolicach ks. anny, mazowieckiej. Dokładnie chodzi mi o naprawę telefonu samsung j600e. Od kilku dniu nie działają mi przyciski oprócz numerycznych i psuje się wyświetlacz.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: naprawa telefonu

Polecam Help GSM na Legionów jedynie

Sympatia - może i kawał ale sprawdzone

Najlepszy jest serwis na Polowej ! Nokia wymiata ! Niskie ceny , miła obsługa , sybka naprawa to wszystko czego potrzebujesz !
Polecam

Polecam tzn 'nokie' na Polowej, naprzeciwko budynku gdzie mieści się sklep Vabbi i MaxDance. Ja i moi znajomi korzystamy z tego serwisu i jesteśmy zawsze zadowoleni z usług ;)

Wiesz co Ci powiem ? te Help GMS jest do dupy . juz od pary lat korzystam z usług Noki i jeszcze nigdy sie nie zawiodłem , a słyszałm wiele pozytywnych opinii na temat serwisu .

eeeee deklu jak ten ktos co naprawial tel w noki otworzyl sobie help gsm co ty wiesz

nokia na polowej jest do dupy 1.5 miech robił telefon wynieniał płyte główno i nie zrobił do tego zj...ał wyswietlacz

MŁODA

lorus wiecej wiem od ciebie ciulu ;] ten co naprawial w nokii nadal tam naprawia. jak gowno wiesz to sie nie odzywaj ;]

eeeee ciulu ale bylo ich tam kilku ja mowie ciulu o tym mlodym a stary do niego wozi wasze tel do naprwy ciulu bo sie gówno zna, to se tam dalej naprawaj

help gsm tak jak pisali powyżej. ( polecam) w noki się w moim przypadku niestety nie sprawdzili.

Tylko Help GSM gość nie ma sobie równych obeszłem ze swoim SE trzy punkty i ,, nic sie nie da zrobić " a tu godzinka i jak nowy

Zdecydowanie polecam Pana, który naprawia tel. i ma przeróżne ciekawe akcesoria (duży wybór) w hali targowej, na górze.
Za to zawiodłam się na komisie na Polowej - dużo drożej, i nie tak szybko...

"Anything is possible if you just believe."

Jest w Lomzy jakis serwis? Helpgsm zamkniete, na polowej nic, przy starym rynku obok ratusza nic, na broniewskiego nie widzialam... chyba juz osleplam :/

sympatia na krótkiej

nikea na legionów

http://photolomza.pl/

Na Starym Rynku jest.Przeniósł się z hali obok lodziarni malina w nc +.Sprawdzone .Najlepszy :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Zakład Kamieniarski, producent pomników i nagrobków z kamienia naturalnego: granit. Wykonujemy solidnie, niedrogo i bardzo ładnie. Stara Łomża p/Szosie, ul. Wiejska 11a. www. kamieniarstwo.lomza.pl
tel. 694906114
usługi
Tunery DVB-T2, Telewizja na Kartę bez umowy, Anteny RTV-SAT i Pokojowe, Piloty, Uchwyty, Kable połączeniowe i Akcesoria elektroniczne od 30 lat przy Placu Niepodległości 9 w Łomży. Tu możesz naprawić dekoder, odebrać złożoną, gotową antenę RTV. Służę pomocą, fachową radą i dobrym słowem. Zapraszam Zdzisław Ksepka.
tel. 862163438, 512270930
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org