Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znacie sklepy z sukienkami r44? |
Znacie może jakieś sklepy z ładnymi młodzieżowymi sukienkami (dla 16-latki) w rozmiarach 42 lub 44 takie na wesele itp. ? Jak tak to podajcie nazwy i ulice. Z góry dzięki. :) -After all this time? -Always.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znacie sklepy z sukienkami r44? |
Ja nie znam
|
|
ech taki rozmiar to ciężko.. popatrz, np. na starym rynku tam dużo jest sklepów:)
|
|
Myslę, że w reserved możesz spojrzeć.
|
|
W Magnacie czasami były fajne sukienki i rozmiary takie widziałam i na Al. Legionów na przeciwko banku taki sklep po schodkach. Miałam ten sam problem powiem szczerze. :)
|
|
Na krótkiej gabriella tam co dawniej był sklep klaudia :) :)
|
|
nad kwiaciarnia marzenie
|
|
ze nie znam sie na rozmiarach... magdalena:D świetne nawiązanie "nad marzeniem :) Btw, 44 na 16 latke to duzo czy malo ?:))))
|
|
a może tak zastosować dietę MŻ ? bo jak tak dalej pójdzie to tylko zostanie okrycie się plandeką a zamiast stanika namiot
|
|
Egzorcysta, widzę, że próbujesz zabłysnąć inteligencją. W realu się nie udaje, to chociaż w internecie szukasz poklasku? ; )
|
|
44 to chyba taka trochę grubszawa?
|
|
Nie o to pytala.. gajowy........
|
|
Dzięki za odpowiedzi :), a Egzorcysta i gajowy niech na siebie spojrzą. Patrzę, że Egzorcysta takim tekstem w necie stara się podbudować. Kozak w necie, **** w świecie ale takie życie. :) -After all this time? -Always.
|
|
--> http://www.i-trendy.pl/index.php/odzie/details/248/7/odzie/sukienka-204-be To taki przykład. Generalnie radzę szukać w internecie. W sieci masz większy wybór, a w zasadzie każdą kieckę którą kupisz na mieście, tam da się znaleźć za znacznie mniejszą kasę.
|
|
ja znam całkiem fajny sklep, moja dziewczyna zawsze sobie tam zamawia różne ubrania, szczególnie sukienki ;p http://primafashion.pl/ ten zdaje się ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |