Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Badanie angiograficzne |
Cześć Państwu Czy może ktoś miał styczność i podpowie, gdzie w promieniu 100km od naszego pięknego miasta można wykonać badanie ANGIO-MRI NACZYN SZYJNYCH? Z góry dziękuję za mądre podpowiedzi. Pozdrawiam Piszę poprawnie po polsku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Badanie angiograficzne |
W każdym szpitalu z tomografem komputerowym . Wal link do płatnych badań .
|
|
Ponawiam pytanie do osób, które wiedzą o co proszę. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
bhttps://badania.znanylekarz.pl/rezonans-magnetyczny/rezonans-magnetyczny-angiografia-glowy Wujek Google podpowiada
|
|
Sorki, ale prosiłem o radę osoby, które wiedzą o co chodzi. Ale i tak @jeniec dziękuję. P.S. Głowa a szyja to trochę inne, choć sąsiednie części ciała. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Proszę sprawdzić w Ostrowi Mazowieckiek w Wizjamed w cenniku mają to badanie więc powinni wykonywać.
|
|
Dziękuję za podpowiedzi, temat ogarnięty. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Nie możesz znaleźć dobrego bukmachera i nie wiesz, co robić w tej sytuacji? W takim przypadku po prostu Gorąco polecam spróbować zwrócić uwagę na tę stronę https://ggbethome.net/pl/overwatch , ponieważ tutaj udało mi się znaleźć najlepsze rozwiązanie do tej pory. Jestem pewien, że będziesz zadowolony.
|
|
Takie badanie to jest naprawdę fajna sprawa. Warto sobie coś takiego załatwić. Jak dla mnie to jest opcja świetna. _____________________________________ Pisanie prac licencjackich
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |