niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie nad polskie morze jesienią?

Gdzie warto pojechać jesienią nad polskie morze? W sezonie letnim nie ma opcji, żeby się gdzieś wyrwać, ze względu na pracę - teraz jest trochę luźniej. Myślałem o zachodnim wybrzeżu - czy jest tam po co jechać o tej porze roku?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie nad polskie morze jesienią?

Tak . Ale radziłbym raczej wybrać się do większej miejscowości bo w tych mniejszych możesz się jednak trochę nudzić...
Ciekawe jest Świnoujście. W ile osób jedziecie? My w 4 znajomych wybraliśmy się tam na początku września. Tak się złożyło,że pogoda była fajna tak wiec jeszcze zdołaliśmy się trochę poplażować.
Zwiedzania jest tam sporo. Na pewno jest to dobra baza wypadowa do zwiedzania okolicy. Możecie wybrać się do Niemiec, Międzyzdrojów czy też do Dziwnowa.
Większą grupką warto będzie wynająć sobie mieszkanie tak jak i my zrobiliśmy. Nocowaliśmy tutaj: http://swinoujscie.baltichome.pl/pl/apartament/trzy-korony-korona-wazow/167_557 Mieszkanie o dobrym standardzie, dwupoziomowe. No mogłoby być trochę niżej bo na 4 piętro trzeba było się jednak trochę powspinać jednak mieliśmy ładny widok na okolicę. Wszystko było blisko. Plaża i centrum bo mieszkanie w centrum miasta. No i koszta nie takie wysokie ( porównywalnie do hotelu jednak większa prywatność no i aneks kuchenny).
Poniżej fota pokoju:

Re: Gdzie nad polskie morze jesienią?

Jedyne, co mi się tutaj podoba, to że pozycjonujecie Polskę i jej atrakcje.
Reszta jest do bani i jak zwykle dajecie doopy.
Ićcie stont

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org