Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
poczta 24h |
W Ostrołęce została otwarta calodobowa poczta, może u nas ktos o tym pomyśli..... Fajny pomysł. http://www.moja-ostroleka.pl/calodobowa-poczta,1412243561,3.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: poczta 24h |
Przenieś się do Ostrołęki.
|
|
zatem proponuje jezdzic do Ostroleki wysylac listy... ale koniecznie o 1 w nocy żeby pokazac ze to trafiony pomysl:)
|
|
A mi się taki pomysł podoba :) Nie zawsze jest czas do 18:00, żeby zajść na pocztę :) W Olsztynie też jest poczta całodobowa, ale nie sądzę, żeby w Łomży taka szybko powstała.
|
|
Nie przesadzajcie, Poczta jest otwarta do 20. Kto normalny wysyla listy w nocy? h0jowe forum
|
|
Moja poczta jest do 18:00, jak chcę np. odebrać list do mnie to nie mogę się udać na inną pocztę, bo list jest na mojej poczcie. A do 18:00 nieraz ciężko się wyrobić. Ale fakt, że poczta całodobowa tego problemu nie rozwiąże :) A pytasz kto normalny wysyła listy w nocy - ten, kto nie lubi kolejek :)
|
|
ludzie wescie wy sie ogarnijcie . kazdy tylko o swoja dupe dba . dajcie tym ludziom ktorzy tam pracuja wyjsc do domu o rozsadnej porze . najlepiej zeby wszystko bylo otwarte do 24 . ciekawe jak wy byscie musieli zapierdalc o takich godzinach to tez byscie chcieli zeby tak wszystko bylo 24h otwarte.
|
|
Skoro otwarte 24h moga byc monopolowe to dlaczego nie moze byc i poczta?
|
|
Autor: indianer co ty za glupoty piszesz ogarnij sie ludzie pracuja w systemach zmianowych
|
|
co nie znaczy ze jak nie ma takiej koniecznosci to ktos musi nocki wyrabiac. dwa lata pracowalem w systemie 3 zmianowym i niszczy to zycie rodzinne, zwlaszcza przy malym dziecku.
|
|
Masakra
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |